Annons:

Annons:

Air Leap pausar linjen Göteborg-Bromma

Regeringens och Folkhälsomyndighetens nu extra skarpa uppmaningar till befolkningen att inte resa, att stanna hemma, gör att efterfrågan på flygresor minskat till och från Göteborg. Vi på Air Leap behöver därför anpassa vår flygtrafik efter rådande situation på grund av Covid-19. Därför kommer vi pausa flyglinjen Göteborg-Bromma från och med måndag den 9 november, enligt ett pressmeddelande.

Resenärer som är inbokade efter den 9 november kommer att kontaktas av Air Leaps Support. Biljetter som inte kommer att kunna utnyttjas kommer att återbetalas.

– Vi beklagar situationen som uppstått under rådande omständigheter. Vi hoppas att våra resenärer har förståelse för detta beslut, säger Air Leaps Marknadschef Emelie Ahlin i ett pressmeddelande.

En kommentar

  1. Thomas: BMA GOT har varit cld flera ggr. Tyvärr frågan om inte fler inrikeslinjer ryker snart, katastrofalt låga bokningstal. Svara

KOMMENTARER

E-postadressen publiceras inte.

Våra regler är enkla: Håll en god ton. Visa respekt för dem vi skriver om och andra läsare som kommenterar artiklarna. Alla kommentarer modereras av redaktionen.

1 KOMMENTARER ÖPPNA

Prenumerera gratis på Travel News fullmatade nyhetsbrev och få senaste nytt från reseindustrin varje vardag senast klockan 8.