Annons:

Annons:

Ängelholms Flygplats VD lämnar sitt uppdrag maj 2021

Christian Ziese som har varit VD i Ängelholms Flygplats AB sedan april 2013 har idag informerat både personal och styrelse att han av familjeskäl slutar som VD i maj 2021.  -Det är med blandade känslor jag har meddelat mitt beslut, säger Christian Ziese. Jag lämnar en fantastisk arbetsplats med mycket kompetenta medarbetare. Samtidigt känner jag både stolthet och glädje över att ha kunnat bidra till en lösning för flygplatsens framtid, säger han i ett pressmeddelande.

Flygplatsstyrelsens nytillträdde ordförande, Anders Williamsson betonar att beslutet om avgång helt och hållet är Christian Zieses eget och har fattats efter mycket moget övervägande. 

-Jag beklagar att Christian Ziese kommer att lämna som VD , men jag har samtidigt stor respekt för de skäl som Christian baserar sitt beslut på. Familjen kommer alltid först.

-Christian har gjort ett fantastiskt jobb som VD för Ängelholms Flygplats AB. Flygplatsen är idag en av Sveriges mest moderna flygplatser med en hållbarhetsstrategi som bland annat kommer att göra själva flygplatsen klimatneutral 2022, säger Anders Williamsson.

Christian fortsätter som VD fram till maj 2021. Rekrytering av ersättare kommer att inledas inom kort enligt ett pressmeddelande.

KOMMENTARER

E-postadressen publiceras inte.

Våra regler är enkla: Håll en god ton. Visa respekt för dem vi skriver om och andra läsare som kommenterar artiklarna. Alla kommentarer modereras av redaktionen.

0 KOMMENTARER ÖPPNA

Prenumerera gratis på Travel News fullmatade nyhetsbrev och få senaste nytt från reseindustrin varje vardag senast klockan 8.