Annons:

BRA flyger till Göteborg och Stockholm från Skellefteå Airport

Flygbolaget BRA har beslutat att etablera sommartrafik till Göteborg och Stockholm-Bromma från Skellefteå Airport. Flyglinjen öppnar nya möjligheter för ökad sommarturism till Skellefteå och Swedish Lapland från både Mälardalen och Västra Götaland samtidigt som tillgängligheten till och från Skellefteå förbättras, enligt ett pressmeddelande.

Flygningarna kommer att starta torsdagen den 15 juli samt pågå till och med söndagen den 15 augusti med avgångar till både Göteborg och Stockholm-Bromma torsdagar och söndagar.  
Skellefteå blir därmed den enda destinationen i Norrland som erbjuder direkttrafik till Göteborg, vilket både öppnar för inkommande samt utgående turism samtidigt som även näringslivets behov tillgodoses.

Om trafiken i sommar faller väl ut och att etableringen uppskattas av privatpersoner och näringsliv ser BRA en god möjlighet till en fast etablering av daglig reguljär trafik till Stockholm-Bromma. 
– Tillväxten i Skellefteå med omnejd saknar motstycke och vi vill med de här direktlinjerna ta ett första initiativ och bidra till den utvecklingen. Vi hoppas att sommarens flygtrafik kommer att tas emot väl av våra  kunder och partners och att vi därför kan erbjuda klimateffektiva och flexibla resealternativ för Skellefteås växande marknad även över tid, säger BRA´s kommersiella chef Ulrika Matsgård i ett pressmeddelande.

Kommentarer är stängda.

Vector Nordic söker operativ VD!
Sista ansökningsdag:
30 april 2024
Konferenssäljare med inriktning utveckling!
Sista ansökningsdag:
1 maj 2024
Ticket Privatresor söker Junior Product Manager
Sista ansökningsdag:
9 maj 2024
Innesäljare till Stockholm Meeting Selection AB
Sista ansökningsdag:
9 maj 2024