Annons:

Annons:

Här Nya Gotlands flygs nya vd

Tiina Mykkänen kommer att axla ansvaret för att återställa en fungerande gotländsk flygmarknad som VD och också partner. - Det är fantastiskt roligt för oss att vi kan knyta Tiina till det här uppdraget, säger Michael Juniwik i ett pressmeddelande. Hon har lång erfarenhet och förståelse för sambandet mellan närings- & besöksutveckling och kommunikationer, vilket känns tryggt, fortsätter han.

Tiina, som börjar omedelbart, har alltså uppdraget att skapa bra flygkommunikationer. Det ska ske genom ett nära samarbete med alla gotlänningar och alla gotländska företag.

Nya Gotlandsflyget är ett projektnamn, i väntan på en namntävling. I bolaget har Tiina stöd av de fyra grundarna i Gotlandsflyg och Sverigeflyg som under 14 år stod för ledning och management i koncernen.

”Tiina har kontakterna, idéerna och drivet att lyckas, säger Michael, vi har kompetensen om flyg, operatörer, bokningssystem och mycket annat, det är en perfekt match.”

Tiina har ett förflutet som den första verksamhetsledaren för Tillväxt Gotland och har drygt 7 år pendlat till Uppsala som VD för stadens destinationsutvecklingsbolag, Destination Uppsala AB. Senast var Tiina VD på Gotlands Media.

”Jag brinner för utveckling, besöksnäring och samarbeten menar Tiina. Den här flygsatsningen är en utgångspunkt från vilket jag har möjlighet att göra stor nytta för öns företag och privatresenärer.”

Nya Gotlandsflyg knyter också tidigare Näringslivschefen på Region Gotland, Michael Enlund till företaget. Michael har stor erfarenhet av företagsutveckling, försäljning och har själv startat upp flera bolag. Han stöttar Tiina i inledningen med framför allt kontakter med alla gotlänningar.

2 kommentarer

  1. Kalle L: ??????????? Dålig bildkvalitet! - hur ska det här gå? Svara
    • Travel News: Ny bild på väg. Håll ut! Svara

KOMMENTARER

E-postadressen publiceras inte.

Våra regler är enkla: Håll en god ton. Visa respekt för dem vi skriver om och andra läsare som kommenterar artiklarna. Alla kommentarer modereras av redaktionen.

2 KOMMENTARER ÖPPNA

Prenumerera gratis på Travel News fullmatade nyhetsbrev och få senaste nytt från reseindustrin varje vardag senast klockan 8.