Annons:

Annons:

MP: Stoppad Arlandaplan – kravet för SAS-pengarna

Miljöpartiet krävde att planerna på att bygga ut Arlanda skulle stoppas för att partiet skulle acceptera miljardtillskottet till SAS, enligt uppgifter till Expressen. Uppgifterna bekräftas av MP:s klimatpolitiske talesperson Lorentz Tovatt. – Det här innebär att Arlanda inte kommer byggas ut. Det blir ingen ny rullbana och det blir inte heller någon ökad kapacitet. Färdplanen för Arlanda läggs nu i en papperslåda och vi kommer inte gå vidare med den, säger han.

En kommentar

  1. Leo: MP i ett nötskal. Dubbelmoralens parti. Det är väl betydligt bättre för ekonomin att bygga ut Arlanda, och släppa SAS än tvärtom. Gå in med 12 miljarder till ett bolag som knappt kan stå på egna ben. Löjligt. Att bygga ut Arlanda kommer inte påverka miljön heller, då det kommer ännu fler klimatvänliga flyg i framtiden och en utbyggd flygplats generera mer turism vilket i sin tur ger mer till staten Svara

KOMMENTARER

E-postadressen publiceras inte.

Våra regler är enkla: Håll en god ton. Visa respekt för dem vi skriver om och andra läsare som kommenterar artiklarna. Alla kommentarer modereras av redaktionen.

1 KOMMENTARER ÖPPNA

Prenumerera gratis på Travel News fullmatade nyhetsbrev och få senaste nytt från reseindustrin varje vardag senast klockan 8.