Annons:

Annons:

Vy Flygbussarna startar linjen till Bromma flygplats igen

Snart stundar sommaren och sakta men säkert börjar efterfrågan på flygresor och därmed även behovet av transport till flygplatsen att öka. Vy Flygbussarna meddelar nu att de återupptar trafiken till Bromma flygplats.

Innan pandemin bröt ut körde Vy Flygbussarna flygbusstrafik med frekventa avgångar till landets största flygplatser. Under det senaste året har bussbolaget likt flygresebolagen fått anpassa sig till mycket låga resevolymer. I Vy Flygbussarnas fall har det inneburit att de behövt anpassa antalet avgångar på samtliga linjer och i vissa fall pausa några linjer helt. Nu börjar branschen alltså se en mycket efterlängtad ökad efterfrågan igen.

– Efter en mycket svår period ser vi nu en positiv trend med ökad efterfrågan. I takt med att flygresandet kommer igång ser vi fram emot att starta upp flertalet av våra pausade linjer, samtidigt som vi kommer öka våra avgångar på de linjer vi redan trafikerar, säger Zakaria Abna-Aissa, Affärsområdeschef på Vy Flygbussarna.

Återupptar busstrafiken till Bromma flygplats

Flygbusslinjen till Bromma flygplats från Stockholm City (Cityterminalen), via Fridhemsplan är en av de linjer som under en tid varit pausad på grund av de stränga reserestriktionerna. Nu meddelar Vy Flygbussarna att de öppnar upp linjen igen med start den 12 maj.

– Det känns både bra och viktigt att återigen kunna erbjuda en miljövänlig och snabb resa till och från Bromma flygplats. Det känns extra roligt då vi vet att det är en populär linje och att våra gäster efterfrågar den, säger Zakaria Abna-Aissa.

Kommentarer är stängda.

Room Republic söker VD
Sista ansökningsdag:
15 oktober 2021
STRICCT TRAVEL expanderar!
Sista ansökningsdag:
8 oktober 2021

Prenumerera gratis på Travel News fullmatade nyhetsbrev och få senaste nytt från reseindustrin varje vardag senast klockan 8.