Annons:

Annons:

Apollo lanserar nytt hotellkoncept – Apollo Mondo One of a Kind

Idag lanserar Apollo ett helt nytt hotellkoncept: Apollo Mondo One of a Kind. Hotellen i konceptet är utvalda guldkorn som bjuder på något unikt, där varje detalj bidrar till en genomtänkt upplevelseIdag lanserar Apollo ett helt nytt hotellkoncept: Apollo Mondo One of a Kind. Hotellen i konceptet är utvalda guldkorn som bjuder på något unikt, där varje detalj bidrar till en genomtänkt upplevelse, enligt ett pressmeddelande.

– Trenden går mot allt mer unika och annorlunda hotellupplevelser och därför såg vi behovet av att skapa ett nytt hotellkoncept som guidar kunden att hitta dessa. Att ett hotell valts ut att bli ett ”Apollo Mondo One of a Kind” kan vara för den alldeles unika designen, häpnadsväckande gastronomin eller dess läge i ett hänförande landskap, säger Nina Hornewall, kommersiell direktör på Apollo i ett pressmeddelande.

Koncepthotellen är handplockade och erbjuder som namnet antyder en riktig ”one of a kind”-upplevelse. De är alla unika och svåra att placera i ett fack, de gemensamma nämnarna är – att inget hotell är det andra likt och att de alla har mycket hög kundnöjdhet.

– ”Åh, har du ett tips på ett riktigt häftigt och läckert hotell?” Det är nog den vanligaste frågan jag får från vänner och bekanta och med det här nya konceptet blir det mycket lättare att hitta de där hotellen som verkligen är one of a kind. Nu lanserar vi konceptet på hemmaplan och förhoppningsvis kan vi också snart uppleva fler fantastiska hotell utomlands igen, säger Erika Butterworth, Sverigechef på Apollo.

Några Apollo Mondo One of a Kind-hotell:

I hjärtat av småländska Huskvarna ligger Slottsvillan, ett unikt och anrikt restaurerat slott med tolv fantastiska rum. Slottet är kulturminnesmärkt och därmed en viktig del av svensk historia. Här stoltserar stora salonger där gammalt möter nytt, och det unga värdparet Christian och Michaela bjuder på mat och vin i kombination med kunskap, värme och gästfrihet. Här njuter man av lugnet i en elegant slottsmiljö med vackra omgivningar.

Högst upp på en av bergssluttningarna i de grekiska Epirusbergen ligger det femstjärniga hotellet Mikro Papigo 1700 Hotel & Spa. Detta bergshotell ligger i en magisk miljö i Zagorochoriabyn Mikro Papigo och är även prisvinnare i kategorin ”Luxury Mountain Resort” i södra Europa. Här kan man bland annat klättra i Vikosravinen, rafta på någon av de vackra floderna, vandra i makalösa landskap och sedan landa hos värdparet Konstantinos och Elsa Kenderis för att avnjuta äkta, lokal gastronomi!

Villa Rossa Area Boutique Beach Resort är ett boutiquehotell som ligger precis vid stranden i en av Pargas äldsta byggnader. Här möts man av en spännande historia, unikt inredda rum, en grönskande trädgård och en stor terrass med utsikt över Parga. Hotellet är en omtyckt oas med annorlunda designelement, ett stenkast från vimlet och den myllrande strandpromenaden.

Fler hotell kommer presenteras inom kort.

Kommentarer är stängda.

Prenumerera gratis på Travel News fullmatade nyhetsbrev och få senaste nytt från reseindustrin varje vardag senast klockan 8.