Annons:

Annons:

Högre intäkt per hotellrum i Stockholm i oktober

Nyckeltalet RevPar, som är intäkt per tillgängligt hotellrum, förbättrades i Stockholm i oktober jämfört med september. Det skriver Finwire, med hänvisning till siffror från Benchmarking Alliance.

I oktober var intäkten 301 kronor, att jämföra med 273 kronor i september. Men nivåerna är fortfarande klart under motsvarande månader förra året.

2 kommentarer

  1. Steffen: Rev Par är ett lynnigt verktyg då hotellen ju själva bestämmer utfallet indirekt genom att välja att ha alla tillgängliga rum öppna eller genom att stänga en del i verktyget Benchmarking erbjuder. Exempel: Ett hotell med 400 rum väljer i Coronstider att i Benchmarkings verktyg stänga 200 rum får alltså en både högre beläggning och högre Rev Par än vad som gällt om dom släppt alla befintliga rum till försäljning. Det som pågår från bland annat Scandics håll nu är kvalificerad manipulation av verkligheten. Svara
  2. Vågen: Så sant Steffen Svara

KOMMENTARER

E-postadressen publiceras inte.

Våra regler är enkla: Håll en god ton. Visa respekt för dem vi skriver om och andra läsare som kommenterar artiklarna. Alla kommentarer modereras av redaktionen.

2 KOMMENTARER ÖPPNA

Prenumerera gratis på Travel News fullmatade nyhetsbrev och få senaste nytt från reseindustrin varje vardag senast klockan 8.