Annons:

Annons:

Hospitality-utbildningar på nätet börjar i augusti

Swiss Education Group i sitt samarbete med Royal Park Hospitality and Education Hub Sthlm presenterar nu sina onlineutbildningar som startar första augusti 2020 på Royal Park Stockholm, enligt ett pressmeddelande.

Tillsammans med besöksnäringens intressenter har Royal Park Hospitality and Education Hub etablerat ett innovations- och utbildningscenter i Stockholm. Här skapas möjligheter och förutsättningar för korttidspermitterade, varslade och arbetslösa i spåren av Coronakrisen att träffas på en dynamisk mötesplats för att främja återanställningar i branschen. Hubben erbjuder både fysiska och digitala utbildningsmöjligheter samt management utbildningar i kombination med innovationsarbete.

– För oss känns det som självklarhet att samarbeta med Swiss Education Group och ta till vara på den schweiziska utbildningstraditionen. Online utbildningar är viktigare nu än någonsin, inte minst för att permitterade och varslade ska ha en chans att vidareutbilda sig, säger Ulrich John, ägare och vd av Royal Park Stockholm i ett pressmeddelande.

KOMMENTARER

E-postadressen publiceras inte.

Våra regler är enkla: Håll en god ton. Visa respekt för dem vi skriver om och andra läsare som kommenterar artiklarna. Alla kommentarer modereras av redaktionen.

0 KOMMENTARER ÖPPNA

Prenumerera gratis på Travel News fullmatade nyhetsbrev och få senaste nytt från reseindustrin varje vardag senast klockan 8.