Annons:

Hospitality-utbildningar på nätet börjar i augusti

Swiss Education Group i sitt samarbete med Royal Park Hospitality and Education Hub Sthlm presenterar nu sina onlineutbildningar som startar första augusti 2020 på Royal Park Stockholm, enligt ett pressmeddelande.

Tillsammans med besöksnäringens intressenter har Royal Park Hospitality and Education Hub etablerat ett innovations- och utbildningscenter i Stockholm. Här skapas möjligheter och förutsättningar för korttidspermitterade, varslade och arbetslösa i spåren av Coronakrisen att träffas på en dynamisk mötesplats för att främja återanställningar i branschen. Hubben erbjuder både fysiska och digitala utbildningsmöjligheter samt management utbildningar i kombination med innovationsarbete.

– För oss känns det som självklarhet att samarbeta med Swiss Education Group och ta till vara på den schweiziska utbildningstraditionen. Online utbildningar är viktigare nu än någonsin, inte minst för att permitterade och varslade ska ha en chans att vidareutbilda sig, säger Ulrich John, ägare och vd av Royal Park Stockholm i ett pressmeddelande.

Kommentarer är stängda.

Ticket Privatresor söker Junior Product Manager
Sista ansökningsdag:
9 maj 2024
Vector Nordic söker operativ VD!
Sista ansökningsdag:
30 april 2024
Konferenssäljare med inriktning utveckling!
Sista ansökningsdag:
1 maj 2024
Innesäljare till Stockholm Meeting Selection AB
Sista ansökningsdag:
9 maj 2024