Annons:

Annons:

Hotell i konkurs – gästerna vräkta med fyra timmars varsel

Vid 16-tiden hörde boenden på First Hotell Norrtull hur det prasslade utanför rummet. Där hittade de en lapp med budskapet: Hotellet har gått i konkurs – ni måste vara ute om fyra timmar. – Jag har ingenstans att ta vägen, säger Seed Ramezanian till Aftonbladet.

Konkursförvaltaren Emma Berglund Uväng tog över förvaltningen i fredags och under måndagen gav hon upp alla planer på att rädda verksamheten.

– Det kom ett meddelande om omedelbart förverkande från hyresvärden och då kan inte jag driva hotellverksamhet, säger hon till Aftonbladet.

Gästerna här har fått fyra timmars varsel. Är det rimligt?

– Det går ofta fort i konkurser, vi har fått ett förverkande och har inte rätt att ha verksamhet här. Det blir ofta upprörda röster i en konkurs men det är inget som någon kan påverka.

KOMMENTARER

E-postadressen publiceras inte.

Våra regler är enkla: Håll en god ton. Visa respekt för dem vi skriver om och andra läsare som kommenterar artiklarna. Alla kommentarer modereras av redaktionen.

0 KOMMENTARER ÖPPNA

Prenumerera gratis på Travel News fullmatade nyhetsbrev och få senaste nytt från reseindustrin varje vardag senast klockan 8.