Annons:

Annons:

Premium

“Köket tar självklart avstamp i skärgården”

Johan Mata är ny mat och dryckeschef på Smådalarö Gård. Det innebär ansvar för sex olika restaurang- och barkoncept. Här svarar Johan på Travel News på-nytt-jobb-enkät. Han avslöjar att The Ned i London är favorithotellet och att gästnöjdhet är hans viktigaste KPI.

Berätta om din bakgrund. Tre meningar. 

Jag kommer senast från Nordic Choice där jag arbetat som Head of F&B på Clarion. Innan dess har jag arbetat inom Scandic och öppnat bland annat Downtown Camper.

Varför ska man åka till Smådalarö…

Har du redan Premium? .

Köp Premium och få hela innehållet

Ingår

  • Exklusiva analyser och sammanställningar av data för branchen
  • Unika intervjuer med reseindustrins viktigaste makthavare
  • Artiklar med tips och råd om hur du blir effektiv i ditt arbete
  • Och mycket, mycket mer!

Köp Premium

Inca Tours söker biljettör
Sista ansökningsdag:
21 maj 2021

Prenumerera gratis på Travel News fullmatade nyhetsbrev och få senaste nytt från reseindustrin varje vardag senast klockan 8.