Annons:

Annons:

Linda Alm är ny direktör på hotell Mårtenson i Halmstad

Hotell Mårtenson har rekryterat Linda Alm som ny hotelldirektör för hotellet inför återlanseringen i april, enligt ett pressmeddelande.

Hotell Mårtenson stängde ner sin verksamhet i mars 2020 på grund utav Coronaviruset och de utmaningar som drabbade hotellets hyresgäst. Midstar som ägt hotellfastigheten sedan 2016 tog tillfället i akt och påbörjade en efterlängtad totalrenovering som nu snart når sitt slut. Fokus har varit att ta fasta på det lokala och hotellets gedigna historia men samtidigt förädla det fundament som hotellet står på. Resultatet är ett nytt spännande koncept och design.

– Att få chansen att renovera och återskapa en sådan juvel som Hotel Mårtenson är både spännande och utmanande och att vi nu lyckats knyta till oss Linda med sådan gedigen passion och erfarenhet säkerställer hotellets återlansering. Vi önskar henne alla lycka och framgång, säger Peter Tengström Partner & Managing Director på Midstar i ett pressmeddelande.

Under april slår portarna upp för nya Hotell Mårtenson. En historisk plats där det drivits hotell i snart två sekel. Mitt bland 136 rum, café, bar, bistro, event, takbar och co-working yta tar en ny historia vid. Den 1 januari 2021 tillträder Linda som Hotelldirektör för Hotell Mårtenson.

Lindas bakgrund speglas av stort hotell- och restaurangfokus och hon är en välkänd profil i Halmstad. Linda var driftschef på Mässrestauranger på Stockholmsmässan i 7 år i början av 2000-talet varefter hon blev hotelldirektör på Falkenberg Strandbad i några år under både Elite Hotel och ESS varumärken. Därefter landade hon åter i sin hemstad Halmstad som operativ chef för stadens stolthet, Hotel Tylösand. 2015 blev hon VD för snabbmatskedjan Wiggo, som grundats av hennes make Niklas Alm. Paret har sedan dess delat sin tid mellan Stockholm och Halmstad.

– Att få möjligheten att vara med och skapa detta unika nya vardagsrum i Halmstad för Halmstadborna är en dröm. Hotell Mårtenson ska dessutom vara en viktig och bidragande anledning till att välja att besöka Halmstad både som turist och affärsresenär, säger Linda Alm blivande VD för Hotell Mårtenson i ett pressmeddelande.

 

 

Kommentarer är stängda.

Prenumerera gratis på Travel News fullmatade nyhetsbrev och få senaste nytt från reseindustrin varje vardag senast klockan 8.