Annons:

Magnus Draheim är ny hotelldirektör på Scandic Östersund Syd

Scandic har rekryterat Magnus Draheim som nu tillträder tjänsten som Hotelldirektör för Scandic Östersund Syd. Magnus kommer närmast från Frösö Park Hotel i Östersund där han varit ytterst ansvarig för mat- och dryckesverksamheten i närmare fem år.

Magnus Draheim har många års erfarenhet inom besöksnäringen och har en gedigen bakgrund inom hotellindustrin i både Sverige och Norge. Magnus har under sina år i branschen varit en uppskattad ledare och arbetat för att stärka Östersund som destination, ett arbete som han nu kommer att utveckla i sin roll som Hotelldirektör på Scandic Östersund Syd.

– Jag är stolt och glad över den här rekryteringen jag är övertygad om att Magnus kommer att tillföra mycket till vår organisation. För mig har det varit viktigt att vi rekryterat en person med lokalanknytning då Scandic Östersund Syd är en central pusselbit i att attrahera nationell och internationell turism som stärker Östersund som destination, säger Karin Lundman, Distriktsdirektör för Scandic i norra Sverige.

– Jag tycker det ska bli jättekul att få vara en del av ett för staden, så anrikt och viktigt hotell som Scandic Östersund Syd. Jag har mottagits otroligt bra av mina nya kollegor på hotellet och ser verkligen fram emot att fortsätta leverera enastående och minnesrika gästupplevelser till alla våra gäster. En viktig fråga för mig är hållbarhet, så jag blir extra glad över Scandics gedigna och mångåriga arbete mot en mer hållbar hotellupplevelse där vi tillsammans jobbar för ett stort serviceintryck på våra gäster men ett litet avtryck på miljön, säger Magnus Draheim, nytillträdd Hotelldirektör, Scandic Östersund Syd.

Magnus tillträdde sin tjänst som Hotelldirektör under försommaren 2021.

Kommentarer är stängda.

Innesäljare till Stockholm Meeting Selection AB
Sista ansökningsdag:
9 maj 2024
Vector Nordic söker operativ VD!
Sista ansökningsdag:
30 april 2024
Reseproducent/projektledare till Travel Team
Sista ansökningsdag:
15 maj 2024
Ticket Privatresor söker Junior Product Manager
Sista ansökningsdag:
9 maj 2024
Konferenssäljare med inriktning utveckling!
Sista ansökningsdag:
1 maj 2024