Annons:

Nu är Radisson Blu Hotel i Lund certifierat

Radisson Safety Protocol är ett globalt intiativ som är skapat i samarbete med SGS, världens ledande kontroll, verifiering och certifieringsföretag. Det nya städnings- och säkerhets protokollet innefattar 20 övergripande punkter för hotell och restaurang, och 10 övergripande punkter för möten och events, enligt ett pressmeddelande.

Protokollet innebär strikta hälso-och säkerhetsprocesser för att garantera gästernas säkerhet från incheckning till utcheckning.

– En av Radisson Blu Hotel, Lunds högsta prioriteringar är att leverera och garantera en säker och trygg miljö med maximal hygienstandard för att skydda våra gäster, medarbetare och affärspartners. Vi är otroligt glada över att SGS har certifierat oss genom att vi följer alla hälso-, säkerhets-, desinfektionsprotokoll som beskrivs i Radisson Hotel Groups säkerhetsprotokoll. Vi ser fram emot att välkomna våra gäster till en säker och trygg miljö, säger Amanda Lindblad, VD och hotelldirektör på Radisson Blu Hotel, Lund i ett pressmeddelande.

Kommentarer är stängda.

Ticket Privatresor söker Junior Product Manager
Sista ansökningsdag:
9 maj 2024
Reseproducent/projektledare till Travel Team
Sista ansökningsdag:
15 maj 2024
Vector Nordic söker operativ VD!
Sista ansökningsdag:
30 april 2024
Innesäljare till Stockholm Meeting Selection AB
Sista ansökningsdag:
9 maj 2024
Konferenssäljare med inriktning utveckling!
Sista ansökningsdag:
1 maj 2024