Annons:

Annons:

Ruth Stockholm: Vasastans nya boutiquehotell

Den 1 juli öppnar boutiquehotellet Ruth Stockholm med 62 rum på Surbrunnsgatan i Vasastan i Stockholm. Ruth Stockholm ligger i Hotel Hanssons gamla lokaler från slutet av 1800-talet. Familjen Pettersson, som även rustat upp Hotel Frantz vid Slussen, står för det nya hotellet. Det skriver BWH Hotel Group i ett pressmeddelande.

– Vi är väldigt glada att kunna presentera ytterligare ett BW Premier Collection hotell i centrala Stockholm. Familjen Pettersson är otroligt drivande och med sin långa erfarenhet av hotellbranschen är vi övertygade att det blir ett omtalat och efterfrågat hotell, säger Johan Michelson, vd för BWH Hotel Group Skandinavien.

Designduon Jonathan Söderblom och Nina Kullberg från Hippo-Ray har specialproducerat möbler och snickerier för hotellet. Tea Pettersson ser fram emot invigningen.

– Det känns som att vi har ett hotell med världens bästa läge men ingen som känner till det och det vill vi nu ändra på. Därför har vi försökt att skapa en inbjudande känsla i alla allmänna ytor. Här ska man bara vilja komma och hänga, säger Tea Pettersson.

Kommentarer är stängda.

Prenumerera gratis på Travel News fullmatade nyhetsbrev och få senaste nytt från reseindustrin varje vardag senast klockan 8.