Annons:

Körunda bryter med Paolo Roberto med omedelbar verkan

Körunda hotell avbryter nu allt samarbete med Paolo Roberto med omedelbar verkan efter de uppkomna händelser som nyligen blev kända. Paolo Roberto kommer inte vara delaktig i Körunda hotell i styrelse eller ha någon form av ägarskap eller delaktighet i verksamheten. -Det är viktigt för oss att klargöra vårt absoluta avstånd från alla typer av övergrepp och kränkning av kvinnor. Vi beslöt oss därför direkt för att avbryta allt samarbete med Paolo efter hans agerande. Vi är mycket ledsna över det som hänt, säger Ann-Charlotte Wahlstedt på Körunda hotell i ett pressmeddelande.

Körunda Hotell är känt för att vara en plats för möten, golf, inspiration och träning. Hotellet har en tydlig träningsprofil och satsar nu på att skapa fler erbjudanden och upplevelser inom träning och hälsa som ligger rätt i tiden.

En redan orolig tid har blivit än mer turbulent men vi tänker fortsätta att stå oss starka och göra allt vi kan för att skapa en ljusare framtid. Just nu går vi igenom våra sociala mediekanaler och uppdaterar vår hemsida som inom kort får ett nytt fräscht utseende passande vårt nya kapitel, fortsätter Ann-Charlotte.

Kommentarer är stängda.

Konferenssäljare med inriktning utveckling!
Sista ansökningsdag:
1 maj 2024
Vector Nordic söker operativ VD!
Sista ansökningsdag:
30 april 2024
Innesäljare till Stockholm Meeting Selection AB
Sista ansökningsdag:
9 maj 2024
Ticket Privatresor söker Junior Product Manager
Sista ansökningsdag:
9 maj 2024