Annons:

Annons:

Körunda bryter med Paolo Roberto med omedelbar verkan

Körunda hotell avbryter nu allt samarbete med Paolo Roberto med omedelbar verkan efter de uppkomna händelser som nyligen blev kända. Paolo Roberto kommer inte vara delaktig i Körunda hotell i styrelse eller ha någon form av ägarskap eller delaktighet i verksamheten. -Det är viktigt för oss att klargöra vårt absoluta avstånd från alla typer av övergrepp och kränkning av kvinnor. Vi beslöt oss därför direkt för att avbryta allt samarbete med Paolo efter hans agerande. Vi är mycket ledsna över det som hänt, säger Ann-Charlotte Wahlstedt på Körunda hotell i ett pressmeddelande.

Körunda Hotell är känt för att vara en plats för möten, golf, inspiration och träning. Hotellet har en tydlig träningsprofil och satsar nu på att skapa fler erbjudanden och upplevelser inom träning och hälsa som ligger rätt i tiden.

En redan orolig tid har blivit än mer turbulent men vi tänker fortsätta att stå oss starka och göra allt vi kan för att skapa en ljusare framtid. Just nu går vi igenom våra sociala mediekanaler och uppdaterar vår hemsida som inom kort får ett nytt fräscht utseende passande vårt nya kapitel, fortsätter Ann-Charlotte.

KOMMENTARER

E-postadressen publiceras inte.

Våra regler är enkla: Håll en god ton. Visa respekt för dem vi skriver om och andra läsare som kommenterar artiklarna. Alla kommentarer modereras av redaktionen.

0 KOMMENTARER ÖPPNA

Prenumerera gratis på Travel News fullmatade nyhetsbrev och få senaste nytt från reseindustrin varje vardag senast klockan 8.