Annons:

Annons:

Sara Lake blir ny chef på Quality Hotel The Weaver i Mölndal

Det blir Clarion Hotel Posts VD och hotelldirektör Sara Lake som i mitten av mars nästa år fått förtroendet att basa över det nya flaggskeppet Quality Hotel The Weaver i Mölndal. Ny hotelldirektör och VD blir också Eva Sandholm som axlar ansvaret för Nordic Choice Hotels nytillskott Quality Hotel Waterfront vid populära Majorna i Göteborg.

I januari i år tog Nordic Choice över Hotel Waterfront i Majorna och i mars öppnar vi Quality Hotel The Weaver i Mölndal. Två hotell som koncernen har höga förväntningar på.

– För att leda och utveckla verksamheten så har vi nu kunnat locka två av de absolut bästa i regionen nämligen Sara Lake och Eva Sandholm. De har lång och gedigen erfarenhet av ledarskap inom besöksnäringen och har båda ett makalöst driv för regionen. Med deras engagemang och kompetens så kommer det vara svårt att undvika Göteborg och Mölndal för de som sneglar mot västkusten för möten och upplevelser, säger Quality Hotels svenska driftsdirektör Susanna Ståhl i ett pressmeddelande.

Eva Sandholm kommer närmast från rollen som hotelldirektör för Quality Hotel Panorama i Göteborg och har vid sidan av att driva ett väldigt framgångsrikt mötes- konferenshotell också lagt sin själ i att utveckla Göteborg som besöksdestination. Inte minst bredda utbudet i staden och få fler människor att upptäcka allt det som finns att se och göra i regionen.

– Att kombinera ett gammalt ombyggt porterbryggeri med utsikten över Göteborgs hamn och närheten till mysiga Majorna skapar någonting oslagbart och oemotståndligt. Bättre plats för att uppleva det äkta Göteborg finns inte. Nu ska jag och teamet få fler att upptäcka hotellet och området och skapa centrala Göteborgs mest självklara och genuina möteshubb, säger nya hotelldirektören för Quality Hotel Waterfront Eva Sandholm.

Sara Lake arbetar idag som VD och hotelldirektör för ikoniska Clarion Hotel Post i Göteborg och kom dessförinnan från Gothia Towers. Nu lockas hon av att etablera ett helt nytt hotell i växande Mölndal.

– Att få vara med och öppna ett helt nytt hotell som andas modern arkitektur och historien från det gamla väveriområdet Krokslätts fabriker är en unik chans som jag inte kunde tacka nej till!. Hotellet har dessutom redan innan öppning positionerat sig väl i området. Det ska bli oerhört kul att ta med sig allt det engagemang som finns för hotellet och platsen och omvandla det till att skapa ett flaggskeppshotell som inte bara ska locka internationella besökare utan också bli en självklar plats för människorna i området, säger Sara Lake, tillträdande hotelldirektör.

Eva Sandholm har redan tillträtt den nya rollen och Sara Lake gör det den 1 februari 2021.

KOMMENTARER

E-postadressen publiceras inte.

Våra regler är enkla: Håll en god ton. Visa respekt för dem vi skriver om och andra läsare som kommenterar artiklarna. Alla kommentarer modereras av redaktionen.

0 KOMMENTARER ÖPPNA

Prenumerera gratis på Travel News fullmatade nyhetsbrev och få senaste nytt från reseindustrin varje vardag senast klockan 8.