Annons:

Annons:

Små ljustecken på hotellmarknaden i sommar

Petter Stordalens krisande hotellkedja Nordic Choice ser små ljustecken inför sommarsäsongen i form av ökade bokningar, rapporterar DI. – Det är väldigt små och låga nivåer det handlar om, men vi ser att det börjar hända något under sommaren, säger Kenneth Hultgren, kommunikationschef för Nordic Choice.

Han tror att ökningen kan förklaras av att folk börjat titta på alternativa semesterplaner då myndigheter avråder från utlandsresor.

En kommentar

  1. Vve: Hotellen kommer naturligtvis få sig ett litet uppsving i Sommar eftersom vi inte kommer kunna åka utomlands, iaf inte i den omfattning som vi är vana vid under sommaren. Men det kommer ändå fortsätta vara en osäker tid, eftersom man inte riktigt vet vad som händer efter sommaren och hur mkt personal man tillfälligt ska utöka med osv. Samt att de flesta större arrangemang som drar folk ju har ställts in i sommar. Vem vill åka till en storstad där inget är tillgängligt. Åker man till Sthlm med barnen för Gröna Lund och det är stängt så lär man ju inte åka ändå t.ex

Prenumerera gratis på Travel News fullmatade nyhetsbrev och få senaste nytt från reseindustrin varje vardag senast klockan 8.