Annons:

Murisa Jasarevic ny Sales Manager på Quality Hotel Arlanda XPO

Quality Hotel Arlanda XPO står inför en stor förändringsresa och förstärker nu säljorganisationen. Murisa Jasarevic tillträder som Sales Manager med fullt fokus på att sälja stora konferenser och event, enligt ett pressmeddelande.

Tillsammans med mässarenan Scandinavian XPO kommer Quality Hotel Arlanda XPO från november 2020 kunna erbjuda en helt ny och unik mötesdestination på över 40 000 kvadratmeter med tre mässhallar, 421 hotellrum, restauranger, eventytor, konferensrum, träningscenter och aktiviteter som engagerar. I och med att den nya mötesdestinationen växer fram kommer Murisas fokus tillsammans med övriga säljteamet vara konferenser och events med en kapacitet på allt från 5 till 5000 personer.

“Jag är oerhört glad över att hälsa Murisa välkommen till teamet. Med sin breda kunskap samt erfarenhet inom MICE-segmentet (meeting, incentive, conference, event) kommer hon bidra till att stärka vårt samarbete med Scandinavian XPO för framtida gemensamma affärer och sätta vårt hotell och destination på kartan” säger Jessica Carlde, hotelldirektör på Quality Hotel Arlanda XPO i ett pressmeddelande.

Murisa har över 15 års erfarenhet inom försäljning på den internationella hotell- och resemarknaden, bland annat som Director of Sales på Regent Hotels and Resorts och SLH & LHW properties samt haft flera olika ledarbefattningar inom resebranschen.

Murisa tillträdde sin tjänst den 2:a mars.

Kommentarer är stängda.