Annons:

Annons:

”Quality Hotel The Weaver ska vara en levande mötesplats i Mölndal”

Sara Lake är ny vd och hotelldirektör på det nya Quality Hotel The Weaver i Mölndal. Här svarar hon på Travel News på-nytt-jobb-enkät.

Grattis Sara Lake till nytt fint uppdrag som vd och hotelldirektör på det nya Quality Hotel The Weaver i Mölndal. Varför valde de dig?

Min bakgrund och erfarenhet från hotell med inriktning på möten och upplevelser är den profil som söktes för Quality Hotel The Weaver. 
Sedan har jag förstått att det krävs en hel del pannben att öppna ett nytt hotell och det har jag gott om.

Vad gör en hotelldirektör hela dagarna?

Det är en spännande blandning av allt från fastighetsfrågor, försäljning, nätverk, operativa frågor, organisation, utveckling och såklart en hel del ekonomi.


Varför ska man bo på Quality Hotel The Weaver i Mölndal?
Enligt mig har dom bästa hotellen en stark lokal anknytning och historia. Det har verkligen Quality Hotel The Weaver. Hotellet kommer att vara en levande mötesplatsen levande mötesplats med bästa läget i Mölndal. Härliga nya möteslokaler med plats för upp till 500 personer. Bra parkeringsmöjligheter och 170 familjerum.

Varför ska man åka till Göteborg?
Göteborg är en pärla när det gäller mat och dryckesupplevelser. Tillsammans med det fantastiska hotellutbud som finns, den goa stämningen och närheten till både shopping och naturupplevelser gör det Göteborg till en top destination.
Dina starka och svaga sidor som VD?

Det får gärna andra svara på men det som driver mig är utveckling i alla dess former. Önskan att sikta mot höga mål och glädjen att nå dit tillsammans med sitt team.


Du har tidigare varit på Clarion Post och Gothia Towers. Din viktigaste lärdom dessa två ställen?
Det har varit fantastiska och spektakulära hotell med oändliga möjligheter som har lärt mig otroligt mycket.

Men oavsett läge och utbud så är engagemanget från gäster och medarbetare det som verkligen gör skillnad och som genererar framgång. Det slår allt!

Om tre år, vad har du åstadkommit då?
Då har vi såklart haft en hejdundrande start och etablerat The Weaver som det självklara hotellet för besökare i Mölndal och Södra Göteborg.

Sara Lake får nytt jobb.


Namn: Sara Lake
Titel: tillträdande VD Quality Hotel The Weaver
Familj: Man och två barn
Bor: Alingsås
Senaste resa: Stockholm
Favorithotell: Nästan helt omöjligt att välja men om jag måste så blir det ett av våra senaste tillskott i Nordic Choice, Villa Copenhagen i Köpenhamn. Helt Magiskt!
Flygbolag som jag åker helst med: Många men senast jag flög utomlands var med Qatar och det var väldigt bra.
Favoritdestination: Australien
Min drömresa: En vecka i Champagne eller Toscana
Detta vet vi inte om dig:  Jag har en egen bikupa i min trädgård.

Kommentarer är stängda.

STRICCT TRAVEL expanderar!
Sista ansökningsdag:
8 oktober 2021
På nytt jobb

Prenumerera gratis på Travel News fullmatade nyhetsbrev och få senaste nytt från reseindustrin varje vardag senast klockan 8.