Annons:

Annons:

”Quality Hotel Waterfront i Majorna ska bli en egen framgångsrik destination”

Eva Sandholm är vd och hotelldirektör på det Quality Hotel Waterfront i Majorna. Här svarar hon på Travel News på-nytt-jobb-enkät.

Grattis Eva Sandholm till nytt uppdrag som vd och hotelldirektör på det Quality Hotel Waterfront i Majorna. Varför valde de dig?

– Förhoppningsvis för att jag är erfaren uppskattad ledare som har en passion att jobba med team och service. En glad och positiv person.

Vad gör en hotelldirektör hela dagarna?

– Allt mellan himmel och jord, ingen dag är den andra lik. Men allt går ju ut på att göra våra fantastiska gäster så glada, trygga och nöjda att de önskar återkomma till oss och att vår personal trivs och har kul på sin arbetsplats för då smittar detta av sig på gästerna. Däremellan strävar jag mot att göra vår ägare Petter, myndigheter och fastighetsägarna nöjda.

Det absolut bästa med Quality Hotel Waterfront i Majorna?

– Här möts Göteborgs häftiga historia med salta stänk från västkusten. Man kan tillbringa en helg hos oss och till fots fylla den med roliga restaurangbesök, historia och spännande vandringar i närområdet. Man kan även ha möten med kollegor i någon utav våra uppskattade möteslokaler med bästa utsikten mot Göteborgs inlopp. Avsluta dagen med porterprovning är alltid kul. Byggnaden är historisk då den tillhört Carnegie bryggeri där man tillverkade porter. När man bor hos upplevs detta som en röd tråd i hela huset. Önskar man ändå in till centrum finns det bra kommunikation.

Och vad kan bli ännu bättre?

– Det blir riktigt kul när Nya Feskekörkan så småningom öppnar i närheten såklart

Varför ska man åka till Göteborg?

– Människorna, maten, gemytet och friska vindar. En spännande destination där det puttrar av aktiviteter runt om i hela stan. Våga besöka andra områden än centrum, t.ex. Långgatorna, Slottsskogen, Skatås, Majorna och Klippans kulturreservat såklart.

Dina starka och svaga sidor som VD?

– Passion för att bygga framgångsrika starka team – Kan vara otålig och ha lite bråttom ibland

Du har redan börjat. Vad gjorde du första dagen på ditt nya jobb?

– Hälsade på alla nya härliga kollegor såklart, hade rundvandring i det fina hotellet samt beundrade den fantastiska utsikten. Wow!

Om tre år, vad har du åstadkommit då?

– En egen framgångsrik destination där man som gäst blir inspirerad av miljön, bemötandet, spännande mat och dryck och aktiviteter både på hotellet men även i närområdet. Checka in privat, i tjänsten eller som konferensgäst och upplev något unikt. Ett team som sticker ut gällande service, gemenskap och positiv kultur. Välkommen till Klippan – en historisk mötesplats vid inloppet till fina Göteborg!

Namn: Eva Sandholm

Titel: General Manager

Familj: Make, två härliga ungar och en släthårig foxterrier

Bor: Sävedalen

Senaste resa: Förutom Stockholm var det Barcelona precis innan viruset tog fart

Favorithotell: El Fenn i Marrakech

Favoritfärjebolag: Stena Line, man får ju vara lokalpatriot (har även jobbat där i min ungdom)

Favoritreseapp: Nordic Choice Hotels – den använder jag ofta

Flygbolag som jag åker helst med: Alla som tar mig till spännande äventyr

Favoritdestination: Varsomhelst i Frankrike

Min drömresa: Patagonien

Detta vet vi inte om dig: Jag är en mästare på att baka och dansa disco, dock inte samtidigt.

KOMMENTARER

E-postadressen publiceras inte.

Våra regler är enkla: Håll en god ton. Visa respekt för dem vi skriver om och andra läsare som kommenterar artiklarna. Alla kommentarer modereras av redaktionen.

0 KOMMENTARER ÖPPNA

Prenumerera gratis på Travel News fullmatade nyhetsbrev och få senaste nytt från reseindustrin varje vardag senast klockan 8.