Annons:

Annons:

Stordalen bygger hotell med Geely i Göteborg

Petter Stordalens Nordic Choice bygger hotell med Volvo-ägaren Geely på Lindholmen i Göteborg, skriver Göteborgs-Posten. – Här möter öst väst och här ska vi bygga Sveriges bästa Kina-restaurang, säger den norske miljardären under en presskonferens under tisdagen.

Gang Wei, vd för Geelys fastighetsbolag GIC Management, säger i ett pressmeddelande att Lindholmen och Göteborg är viktiga och att man ”därför vill vi ha en stark hotelloperatör som kan marknaden”.

– Jag sa för några år sedan att Nordic Choice skulle fördubbla kapaciteten i Göteborg. Det är ett löfte till Göteborgarna som vi levererat på och överträffat med råge. Lindholmen är kanske en av världens mest intressanta innovationshubbar just nu inom trafiksäkerhet och grön utveckling och som nu får ytterligare kraft genom Geelys satsning på ett campus som kommer erbjuda både teknikutveckling och evenmangsupplevelser. Det som växer fram är oerhört spännande och i den vill Nordic Choice Hotels finnas med och bidra till att utveckla platsen så att den lever året och dygnet runt, säger Petter Stordalen ägare till Nordic Choice Hotels.

En kommentar

  1. Mats Pettersson: Härligt, lite mer samarbete med ett bolag totalt kontrollerat av en diktatur! Passar ju bra ihop med Choice's värderingar...energi, mod och begeistring....vem bryr sig om mänskliga rättigheter när man kan tjäna pengar!
STRICCT TRAVEL expanderar!
Sista ansökningsdag:
8 oktober 2021
Room Republic söker VD
Sista ansökningsdag:
15 oktober 2021

Prenumerera gratis på Travel News fullmatade nyhetsbrev och få senaste nytt från reseindustrin varje vardag senast klockan 8.