Annons:

Stordalen bygger hotell med Geely i Göteborg

Petter Stordalens Nordic Choice bygger hotell med Volvo-ägaren Geely på Lindholmen i Göteborg, skriver Göteborgs-Posten. – Här möter öst väst och här ska vi bygga Sveriges bästa Kina-restaurang, säger den norske miljardären under en presskonferens under tisdagen.

Gang Wei, vd för Geelys fastighetsbolag GIC Management, säger i ett pressmeddelande att Lindholmen och Göteborg är viktiga och att man ”därför vill vi ha en stark hotelloperatör som kan marknaden”.

– Jag sa för några år sedan att Nordic Choice skulle fördubbla kapaciteten i Göteborg. Det är ett löfte till Göteborgarna som vi levererat på och överträffat med råge. Lindholmen är kanske en av världens mest intressanta innovationshubbar just nu inom trafiksäkerhet och grön utveckling och som nu får ytterligare kraft genom Geelys satsning på ett campus som kommer erbjuda både teknikutveckling och evenmangsupplevelser. Det som växer fram är oerhört spännande och i den vill Nordic Choice Hotels finnas med och bidra till att utveckla platsen så att den lever året och dygnet runt, säger Petter Stordalen ägare till Nordic Choice Hotels.

En kommentar

  1. Mats Pettersson: Härligt, lite mer samarbete med ett bolag totalt kontrollerat av en diktatur! Passar ju bra ihop med Choice's värderingar...energi, mod och begeistring....vem bryr sig om mänskliga rättigheter när man kan tjäna pengar!
Vector Nordic söker operativ VD!
Sista ansökningsdag:
30 april 2024
Innesäljare till Stockholm Meeting Selection AB
Sista ansökningsdag:
9 maj 2024
Ticket Privatresor söker Junior Product Manager
Sista ansökningsdag:
9 maj 2024
Konferenssäljare med inriktning utveckling!
Sista ansökningsdag:
1 maj 2024
Reseproducent/projektledare till Travel Team
Sista ansökningsdag:
15 maj 2024