Annons:

Annons:

Per Jonsson ny hotelldirektör för Radisson Blu Hotel i Malmö

Radisson Hotel Group, Nordens ledande internationella hotellkedja, har utnämnt Per Jonsson till Hotelldirektör för Radisson Blu Hotel, Malmö från och med 1 mars 2020. Per Jonsson startade sin karriär med Radisson Hotel Group 1989 som konferensvärd på SAS Royal Hotel Malmö. Han har nu återvänt till hotellet för att positionera det som ett av de absolut bästa hotellen i staden, enligt ett pressmeddelande.

– Det är med stor glädje vi välkomnar Per tillbaka till samma hotell där han en gång började sin karriär med Radisson Hotel Group. Vi är glada över att ha honom tillbaka och är övertygade om att han och hans team kommer att lyckas med att göra detta till det ledande hotellet i staden», kommenterar Claude Bulte, Regionschef för Radisson Hotel Group i Sverige och Baltikum.  

Erfaren Hotelldirektör

Per Jonsson har haft olika positioner inom försäljning för såväl Radisson Hotel Group som Provobis Hotels och Star Hotels under de senaste tio åren. Han har arbetat som Hotelldirektör inom Nordic Choice Hotels och Scandic Hotels. Hans senaste position var som Hotelldirektör för Park Inn by Radisson i Malmö där han har varit sedan 2018. 

Under åren har han genomfört olika kurser i försäljning och ledarskap. Efter att ha arbetat med flera andra hotellkedjor och varumärken i regionen under många år valde Per Jonsson att komma tillbaka till Radisson Hotel Group eftersom hotellgruppen erbjuder premium varumärken.

– Radisson Blu Hotel Malmö var en gång det bästa hotellet i Malmö och är ett av få premium varumärken i staden. Mitt uppdrag är att sätta hotellet tillbaka på kartan igen, förklarar Per Jonsson.

Kommentarer är stängda.

Prenumerera gratis på Travel News fullmatade nyhetsbrev och få senaste nytt från reseindustrin varje vardag senast klockan 8.