Annons:

Annons:

Cecilia Aldor ny hotellchef på Skogshem & Wijk

Mitt under pandemin blir Cecilia Aldor ny hotellchef på Skogshem & Wijk. Ett känt namn för många i branschen. ”Cilla” som Cecilia kallas bland vänner och kollegor, är ju inte direkt ny. Hennes karriär i restaurang- och hotellbranschen startade redan som medarbetare i Skogshems restaurang i 2005, enligt ett pressmeddelande.

Efter några äventyr i Åre och Skärgården valde hon att komma tillbaka till Lidingö och Skogshem & Wijk 2010, där hennes senaste utveckling nu har varit från projektledning till hotellchef. Ett steg som känns helt naturligt.  ”Det är så roligt att ha en arbetsplats där det finns stora utvecklingsmöjligheter och där vi känns som en familj”, säger Cecilia.

”Att ha en gedigen bakgrund inom företaget känns som en riktig fördel. I den här branschen gäller det ju att det finns en förståelse och ett gott samarbete mellan alla avdelningar, så allt rullar på”.  Cecilia – som älskar att träna och vara ute i naturen – sprudlar av energi och vill gärna förmedla den energin i sitt yrke.  ”Jag brinner för att gästen ska gå härifrån med mer energi och en känsla av att ha blivit personligt bemött genom det lilla extra”. 

Som hotellchef kommer Cecilias ansvarsområden sträcka sig från receptionen, hotellrum, möteslokaler & teknik till tvätt & städ och såklart personalansvar, inköp och avtal samt viss mötes- och eventplanering. Som ledare vill Cecilia vara tydlig, pålitlig och uppmuntrande.

KOMMENTARER

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Våra regler är enkla: Håll en god ton. Visa respekt för dem vi skriver om och andra läsare som kommenterar artiklarna. Alla kommentarer modereras av redaktionen.

0 KOMMENTARER ÖPPNA
Inca Tours söker biljettör
Sista ansökningsdag:
21 maj 2021

Prenumerera gratis på Travel News fullmatade nyhetsbrev och få senaste nytt från reseindustrin varje vardag senast klockan 8.