Annons:

Annons:

Erika Granlund ny VD för Clarion Collection Hotel Grand i Sundsvall

- Jag kom hem till Sundsvall igen för nåt år sedan för att anta utmaningen som mat- och dryckesansvarig på Clarion Collection Hotel Grand. Ganska snabbt blev VD-rollen vakant och jag fick testa rollen att vara ytterst ansvarig för hotellets verksamhet och stortrivdes. Teamet på Grand är fantastiskt och det har gjort att vi har oerhört många stamgäster. Det betyder att vi arbetar väldigt nära våra gäster och utvecklar hotellet tillsammans. Efter “prövoperioden” så har jag nu fått möjlighet att ta bort “tillförordnad” i titeln och gå all in i rollen, säger Clarion Collection Hotel Grands nya VD och hotelldirektör Erika Granlund i ett pressmeddelande.

Innan återkomsten till hemorten Sundsvall så arbetade Erika i 27 år i Norge inom turism, som försäljare, simtränare och inom hotell och restaurang.

– Jag är väldigt glad över att Erika valde att komma hem till Sundsvall igen så att vi fick möjligheten att erbjuda henne spännande utmaningar och själva få en trygg, erfaren chef för vår verksamhet men också nya ögon på det vi gör utifrån hennes erfarenheter från skilda branscher och roller. Att arbeta på ett hotell handlar om att vara en kameleont och mångsysslare. Googlar man en bild på en mänsklig kameleont så borde det vara Erika som dyker upp. Det här är en skarp person som med stor personlighet gör sin omgivning glada och det skapar de bästa förutsättningar för att erbjuda upplevelse för våra gäster som överträffar deras förväntningar, säger Clarion Collections svenska driftsdirektör Richard Svartvik i ett pressmeddelande.

Erika Granlund kom till Clarion Collection Hotel Grand våren 2019 och har nu tillträtt rollen som VD och hotelldirektör för hotellet.

KOMMENTARER

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Våra regler är enkla: Håll en god ton. Visa respekt för dem vi skriver om och andra läsare som kommenterar artiklarna. Alla kommentarer modereras av redaktionen.

0 KOMMENTARER ÖPPNA
Travel Consultant till Winberg Travel
Sista ansökningsdag:
5 november 2021

Prenumerera gratis på Travel News fullmatade nyhetsbrev och få senaste nytt från reseindustrin varje vardag senast klockan 8.