Annons:

Annons:

Jessica Johansson ny kapten för Clarion Collection Hotel Fregatten

Det blir helsingborgaren Jessica Johansson som tar över kompassen för att navigera Fregatten mot nya mål. Jessicas resa har fram till nu gått via The Wedding Planning Academy i London, marknads- och försäljningschef i Bryssel till Business Opportunity Manager i Falkenberg. Nästa destination är Varberg och rollen som VD och hotelldirektör för Clarion Collection Hotel Fregatten, enligt ett pressmeddelande.

Jessica Johansson har fram till nyligen arbetat som hotellchef för First Hotel Mårtenson i Halmstad men har ett digert CV där fokus ligger på försäljning, service och kommunikation t ex som marknads- och försäljningschef på Scandic Grand Place i Bryssel, Business Opportunity Manager för Falkenberg Strandbad men också studier vid The Wedding Planning Academy i London och marknad- och kommunikation i Bryssel.

– Oavsett vad jag tidigare gjort så har det fokuserat på hur jag kan ge människor deras bästa möjliga upplevelser. Allt från att överträffa människors förväntningar dagen då de gifter sig till affärsmötet i Bryssel eller den länge efterlängtade spahelgen vid havet. Jag har gjort mycket spännande genom åren och nu ska jag kombinera det bästa från detta till att ge Fregattens gäster en upplevelse som de sent ska glömma. Jag vet att teamet där är oerhört uppskattat så nu ska vi tillsammans skapa nya minnen för hotellets besökare, säger Clarion Collection Hotel Fregattens tillträdande VD och hotelldirektör Jessica Johansson.

Jessica Johansson tillträder den 1 juli 2021.

Kommentarer är stängda.

STRICCT TRAVEL expanderar!
Sista ansökningsdag:
8 oktober 2021
Room Republic söker VD
Sista ansökningsdag:
15 oktober 2021

Prenumerera gratis på Travel News fullmatade nyhetsbrev och få senaste nytt från reseindustrin varje vardag senast klockan 8.