Annons:

Annons:

Patrick Tribo återvänder som hotelldirektör på Quality Hotel Grand Kristianstad

Quality Hotel Grand Kristianstad välkomnar Patrick Tribo som ny hotelldirektör. Med sin erfarenhet från både hotell- och restaurangbranschen ser han fram emot att driva hotellet vidare med ny energi. Den första april kommer han att återvända till sin hemstad Kristianstad med planer på att bli Kristianstads bästa mötesplats, enligt ett pressmeddelande.

Patrick har flera års erfarenhet från både hotell- och restaurangbranschen och arbetar idag som Executive Chef för Nordic Choice Hotel med ansvar för Quality Hotel i Sverige och Danmark. Innan det har han arbetat som Executive Chef centralt för Scandic Hotels och har även haft olika roller på flera andra hotell, bland annat Scandic Malmen, Scandic Anglais och anrika Hasselbacken i Stockholm.

“Vi är stolta över att få Patrick på plats med sin unika kunskap och erfarenhet inom hotell och i synnerhet inom mat och dryck. Han blir en stark tillgång för vår ytterliggare positionering i Kristianstad. Patrick har service i sitt DNA och som helt går i linje med vad Quality Hotel står för”, säger Susanna Ståhl, Director of Operation, Quality Hotel Sverige & Danmark i ett pressmeddelande.

Patrick ser mycket fram emot att får vara med och stärka hotellets position och inte minst Kristianstad som destination.

“Att få driva hotell i bygden som man är uppväxt i är en unik chans! Vi ska tillsammans få denna oslipade diamant att glänsa ännu mer. Jag ser Quality Hotel Grand Kristianstad som den blivande mötesplatsen i Kristianstad. Vi ska fokusera på att överträffa våra gästers förväntningar och bidra till att Kristianstad går en ljus framtid till mötes. I personalstyrkan finns det en enorm kunskap och min uppgift blir att komma med nya idéer och massor med energi. Tillsammans ska vi skapa Kristianstads bästa mötesplats”, säger Patrick Tribo, tillträdande hotelldirektör.

Quality Hotel Grand Kristianstad ligger centralt beläget mitt emot Kristianstads värdefullaste klenod från 1628, Trefaldighetskyrkan. Hotellet har 139 antal rum, 8 konferensrum, restaurang, bar och inte minst Kristianstads största och mest kompletta nöjesplats på två plan: Grand Nattklubb.

Patrick tillträder sin nya tjänst som hotelldirektör den 1 april 2020.

Kommentarer är stängda.

Prenumerera gratis på Travel News fullmatade nyhetsbrev och få senaste nytt från reseindustrin varje vardag senast klockan 8.