Annons:

Annons:

Per Jonsson säljande regionchef för Air Skåne Malmö

Air Leap och AirGotland gick i början av mars samman med syftet att ytterligare förstärka gästerbjudandet för flygresor till och från Gotland med stark gotländsk prägel. För några veckor sedan lanserades Air Halland och Air Skåne Ängelholm- Helsingborg och nu förstärks närvaron ytterligare med välkända profilen Per Jonsson när nu Air Skåne Malmö gör entré, enligt ett pressmeddelande.

Per kommer närmast som chef för Radisson Blu Malmö och han har verkat under lång tid i hotellbranschen där han haft ledande befattningar på olika hotell runt om i Skåne.

– Att få vara med i starten av Air Skåne Malmö känns väldigt stimulerande och spännande. Att satsa på den lokala närvaron och där vi kan ta beslut som är bra för oss i Skåne och våra besökare tror jag är framgångsfaktorer. Jag ser verkligen fram emot att få vara med och utveckla regionen tillsammans med andra aktörer. Genom mina många år i hotellbranschen i och i kring Malmö har jag byggt upp ett stort kontaktnät som kommer väl till pass i rollen som säljande regionchef säger Per Jonsson i ett pressmeddelande.

– Vi är naturligtvis väldigt glada att Air Skåne Malmö väljer att expandera på Malmö Airport. Tillsammans utvecklar vi hela södra Sveriges tillgänglighet till resten av landet, men också internationellt. Vi erbjuder nu våra resenärer en rad nya destinationer. Flygplatsen är förstås även en arbetsplats för många i hela Skåne och det oerhört glädjande att Air Skånes Malmös satsning skapar nya arbetstillfällen i en tuff tid för hela flygbranschen. Varmt välkomna till Malmö Airport! Säger Karin Öhrström, flygplatschef på Malmö Airport.

– Det är fantastiskt att Per ansluter och börjar arbetet med att etablera nya lokala varumärken och erbjudanden. Per kommer att forma den organisation som ska ge en trevlig gästupplevelse med tydlig lokal närvaro. säger Christer Paulsson, ansvarig för rekrytering av Per och den som var med förra gången som medgrundare och ansvarig chef för Kullaflyg både i Ängelholm och Halmstad. Air Leap har kämpat för att hålla linjerna uppe under hela pandemin och när dom nu tagit beslutet att ta nästa steg med lokala marknads och försäljningsorganisationer kopplat till ett lokalt varumärke med lokala erbjudanden och innehåll på riktigt så känns det helt rätt. Med Per vid rodret i Malmöregionen kommer vi att ha möjlighet att ta positionen som Skåningarnas egna flygbolag avslutar Christer.

4 kommentarer

  1. Olof: Hur länge stannar du här Per?
  2. Anna Rönnholm: Grattis Per till ett spännande uppdrag! Minns en dag i Barcelona som vi löste galant, det här blir dock inte samma utmaning! Vänligen, Anna Rönnholm
  3. Frans: Lagom till golfsäsongen öppnar i skåne, spännande och lycka till :)
  4. Roger: Grattis Per och lycka till!
Inca Tours söker biljettör
Sista ansökningsdag:
21 maj 2021

Prenumerera gratis på Travel News fullmatade nyhetsbrev och få senaste nytt från reseindustrin varje vardag senast klockan 8.