Annons:

Annons:

Ulrika Matsgård: Ny vd för flygbolaget BRA

BRA:s kommersiella chef Ulrika Matsgård utses till företagets nya vd och tillträder tjänsten 1 juli. BRA:s nuvarande vd Geir Stormorken slutar 30 juni efter två år på jobbet. Geir Stormorken kommer i fortsättningen ingå i bolagets styrelse och ägna sig åt jobbet i ägarbolaget Braganza AB. Ägaren Per G Braathen blir ny ordförande i BRA:s styrelse. Det skriver BRA i ett pressmeddelande.

Ulrika Matsgård har haft ledarroller inom it- och telekombranschen och anställdes som BRA:s kommersiella chef 2017.

– Jag är enormt glad, tacksam och så klart ödmjuk inför att ha fått förtroendet att leda det här fina bolaget vidare i ett läge där mycket efter pandemin är ett oskrivet blad. Men det är också det jag ser mest fram emot, att tillsammans med alla fantastiska kollegor finna vägen för hur vi skall bli ännu bättre på att ta hand om våra kunder och deras resebehov nu och framåt. Det starka kundfokuset, den höga flexibiliteten med nedslimmad kostnadsnivå och den tydliga gedigna hållbarhetsstrategin vi har med oss ut ur krisen är några exempel på varför jag känner att vi har alla möjligheter att lyckas, säger Ulrika Matsgård.

En kommentar

  1. Charlie Lagerberg: BRA där - kör hårt!
Israels TB söker PR specialist
Sista ansökningsdag:
8 december 2021

Prenumerera gratis på Travel News fullmatade nyhetsbrev och få senaste nytt från reseindustrin varje vardag senast klockan 8.