Annons:

Annons:

Danska resebyrån Best Travel tillbaka i Sverige

Resebyrån Best Travel är tillbaka i Sverige igen. Efter ett uppehåll på fyra år satsar man nu fullt ut på att välkomna sina gamla kunder och nya kunder. Med egenproducerade resor, kryssningar och föreläsningar är det dags att locka resenärerna tillbaka.  Best Travel fanns på svenska marknaden under några år under 2000-talet. Nöjda kunder återkom och Best Travel såg antalet resenärer öka. 2011 ändrades inriktningen.   - Vi ingår sedan 2011 i Stena Line Travel Group.  I samband med detta bestämdes att vi skulle lägga vår energi på danska marknaden , säger Rune Thomasson, VD för Best Travel i ett pressmeddelande. 

Nu är den svenska marknaden åter på tapeten och med Best Travels kulturrika resor med erfarna reseledare, skräddarsydda gruppresor och försäljning av kryssningar hälsar man nu återigen sina svenska gäster välkomna. 

Egen produktion av många resor som det digra Italienprogrammet är en sak som utmärker Best Travel. En annan är den inbundna boken Res dig rik som är framtagen för grupper. Här finns över 80 resor att välja på. 

– Det är  nog unikt att ha en bok med gruppresor som är ämnade just för föreningar, yrkesklubbar och föreningslivet, säger Rune. 

Under månaderna som kommer, vår och höst, kommer även föreläsningar och reskvällar att hållas. 

– Vi vill gärna möta våra kunder och kommer under året att ha föreläsningar i första hand i södra och mellersta Sverige, säger Rune i ett pressmeddelande. 

Föreläsningarna kommer att vara reserelaterade med reseledare och författare som talar om ”sina länder”. 

– Vi ser fram emot att hälsa våra svenska kunder tillbaka, säger Rune. 

Best Travel ingår i Stena Line Travel Group. 2019 reste 15 000 resenärer med Best Travel på den danska marknaden..

Kommentarer är stängda.