Annons:

Annons:

Sebastian blev femma i kock-VM

Vid en prisceremoni i Lyon under måndagskvällen korades vinnarna i världens mest prestigefyllda tävling för kockar, Bocuse d’Or. Sverige, med Sebastian Gibrand i spetsen, hamnade på en femte plats. Sverige tilldelades samtidigt pris för bästa presentation av trerättersmenyn i take-away-låda. Högst upp på prispallen stod Frankrike, silvermedaljen gick till Danmark och bronset till Norge, enligt ett pressmeddelande.

  Jag känner stolthet över att återigen ha fått delta i den viktigaste och mest prestigefyllda tävlingen av dem alla för professionella kockar. Naturligtvis finns en besvikelse över att vi missade pallplats, men tillsammans med hela teamet har vi presterat på otroligt hög nivå och tillagade fantastiska rätter givet råvarorna, säger Sebastian Gibrand direkt efter prisutdelningen i ett pressmeddelande. 

En kommentar

  1. Reseräven: Vem är Sebastian Gibrand? Var jobbar han? Skriv gärna så vi vet, annars hade ni kunnat skriva Viggo Cavling. Det säger oss som inte vet lika mycket. Svara

KOMMENTARER

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Våra regler är enkla: Håll en god ton. Visa respekt för dem vi skriver om och andra läsare som kommenterar artiklarna. Alla kommentarer modereras av redaktionen.

1 KOMMENTARER ÖPPNA
Travel Consultant till Winberg Travel
Sista ansökningsdag:
5 november 2021

Prenumerera gratis på Travel News fullmatade nyhetsbrev och få senaste nytt från reseindustrin varje vardag senast klockan 8.