Annons:

Annons:

Nytt hotell: Scandic Göteborg Central öppnar 2022

Scandic öppnar ett nytt hotell i Göteborg under andra kvartalet 2022. Hotellet Scandic Göteborg Central, med 451 rum, kommer att ligga i fastigheten Platinan, några hundra meter från centralstationen. Det skriver hotellkedjan Scandic i ett pressmeddelande.

Tanken är att Scandic Göteborg Central ska fungera som den nya platsen för stora event och möten. Hotellets inredning är utformad för att kunna anpassas efter olika behov. Genom en flexibel design kan väggarna flyttas om för olika arrangemang och för mindre möten finns 16 multifunktionella mötesrum. På fjortonde våningen: takterrass med panoramavy från Älvsborgsbron till Gamlestaden.

– Vi befinner oss i ett intressant läge där besöksnäringen står inför en stark återstart. Scandic Göteborg Central blir ett mycket viktigt tillskott för Scandic att vara med och utveckla Göteborg till Sveriges främsta stad för möten, event och hållbar turism. Hotellets strategiska placering, ett par hundra meter från Göteborgs Centralstation och lätt åtkomst från vägnätet, skapar rätt förutsättningar för att locka såväl nationella och internationella mötes- och eventgäster framgent, säger Kristian Andreasson, distriktsdirektör för västra & södra Sverige på Scandic Hotels. 

Kommentarer är stängda.

STRICCT TRAVEL expanderar!
Sista ansökningsdag:
8 oktober 2021
På nytt jobb

Prenumerera gratis på Travel News fullmatade nyhetsbrev och få senaste nytt från reseindustrin varje vardag senast klockan 8.