Annons:

Annons:

Scandic rekryterar två nya chefer i Norrköping

Scandic har under våren rekryterat Emma Wall och Patricia Berndt som tillträtt sina respektive tjänster som Hotelldirektörer för Scandic Norrköping Nord och Scandic Strömmen, enligt ett pressmeddelande.

Emma Wall kommer senast från tjänsten som Operations Manager för Scandics Norrköpingshotell och dessförinnan Scandics Linköpingshotell och Patricia från Scandic Frimurarehotellet i Linköping där hon tidigare var Operations Manager. Emma och Patricia kommer att fylla en viktigt roll i att fortsätta stärka Scandic som hotellaktör i Norrköping, verka för att hotellen även framgent är en integrerad del av näringslivet och för ett blomstrande inresande till Norrköping när besöksnäringen rustar för återstart.

– Jag är väldigt glad och stolt över att både Emma och Patricia har tillträtt och redan nu påvisat ett stort engagemang för hotellet och destinationen. De är två av våra många talanger i Scandic som nu, inte bara når sina egna mål, utan även kommer att utveckla våra hotell i Norrköping, säger Kai Pasma, Distriktsdirektör på Scandic Hotels.

– Att lära känna en ny stad och att få vara med och utveckla Scandic Norrköping Nord tillsammans med hela teamet ska bli jättekul! Vi har en spännande resa framför oss, inte minst i den återstartsfas som besöksnäringen nu går in i där vi har ett mycket attraktivt läge längs E4:an och extrem närhet till Ingelsta Shopping, säger Emma Wall, Hotelldirektör för Scandic Norrköping Nord

– Jag ser fram mot mitt nya uppdrag på fina Scandic Strömmen och väldigt roligt att få arbeta på hemmaplan efter 10 år i Linköping. Jag gillar kombinationen att vara nära verksamheten och samtidigt arbeta med strategiska frågor i en verksamhet som drabbats hårt av pandemin. Med ett nyrenoverat hotell, relaxavdelning med bastu, inom- och utomhuspool med panoramavy över strömmen och stadskärnan, har vi alla förutsättningar att skapa en bra hotellsommar, säger Patricia Berndt, Hotelldirektör på Scandic Strömmen.

Emma och Patricia tillträdde sina tjänster som Hotelldirektörer för Scandic Norrköping Nord och Scandic Strömmen under våren 2021.

Kommentarer är stängda.

Senior Sales Operations Agent to Qatar
Sista ansökningsdag:
1 juli 2021
Visitnorway söker en Branschspecialist
Sista ansökningsdag:
1 juli 2021

Prenumerera gratis på Travel News fullmatade nyhetsbrev och få senaste nytt från reseindustrin varje vardag senast klockan 8.