Annons:

Annons:

Nederländska BBI-Travel börjar flyga till Scandinavian Mountains Airport

Från och med den 17 december erbjuder nederländska BBI-Travel en ny flyglinje till Scandinavian Mountains Airport Sälen-Trysil. Med två avgångar per vecka, torsdagar och söndagar, från Groningen Airport Eelde kommer holländare och andra internationella gäster att kunna ta del av Sveriges och Norges största skidorter; SkiStar Sälen och Trysil och njuta av riktig vinter och skidåkning, enligt ett pressmeddelande.

I december invigdes Scandinavian Mountains Airport, den första flygplatsen i Sverige på 20 år. En regional satsning med endast 10-25 minuters transfer till SkiStars skidområden i Sälen och bara 40 minuter till Norges största skidort Trysil.

-Att vi nu kan erbjuda holländare och andra internationella gäster en direktlinje till den norska och svenska fjällvärlden i framförallt Trysil och Sälen är oerhört glädjande. Vi har sedan flera år tillbaka sett en efterfrågan från holländare som älskar snö och vintersport att tillbringa mer tid på våra destinationer. Genom att kunna erbjuda en fantastisk natur, bra service och hälsofrämjande aktiviteter i kombination med kortare restider blir vi en ännu starkare internationell destination som på allvar konkurrerar med vilken skidort som helst i världen, säger Stefan Sjöstrand, vd för SkiStar i ett pressmeddelande.

Kommentarer är stängda.

Inca Tours söker biljettör
Sista ansökningsdag:
21 maj 2021

Prenumerera gratis på Travel News fullmatade nyhetsbrev och få senaste nytt från reseindustrin varje vardag senast klockan 8.