Annons:

Annons:

Skistars vd hoppas fler ska semestra hemma: ”Ur kriserna kommer alltid något nytt”

Den 2 mars, mitt i pågående coronakris, tillträdde Stefan Sjöstrand som ny vd för Skistar. Under första tiden på nya jobbet har två norska skidorter stängts och nu hotas även påsken i de svenska fjällen av virusutbrottet. I en intervju med DI väljer Sjöstrand att se möjligheterna. Han gläds bland annat åt att virusutbrottet inte kom i november, i början av skidsäsongen, och tror att fler kommer att semestra på hemmaplan i framtiden.

– Ur kriserna kommer det alltid något nytt. Kanske blir det nya affärsmodeller eller nya intäktsgeneratorer. Jag tror också att hemester ökar, när viljan vara hemma och nära kommer att vara större än tidigare, säger han till tidningen.

En kommentar

  1. Vera Vager: Ja får han rätt så går Sverige miste om många intäkter från alla utländska besökare, som då väljer att stanna hemma. Min förhoppning är att vi kommer tillbaka till ett ”normalt” läge så fort det bara går.

Prenumerera gratis på Travel News fullmatade nyhetsbrev och få senaste nytt från reseindustrin varje vardag senast klockan 8.