Annons:

Annons:

Air Leap anpassar avgångarna från Visby till Arlanda

Från och med måndag den 21 september ändrar Air Leap tidtabellen mellan Visby och Arlanda och kommer då erbjuda en tidig avgång på morgonen med retur på kvällen, enligt ett pressmeddelande.

Flygplanet avgår kl.06.45 från Visby med retur kl.17.10 från Arlanda, detta för att kunna byta till flyg vidare ut i Europa och världen. Sträckan kommer att trafikeras med en Saab 340, med plats för 33 passagerare.

Air Leap har sedan tidigare varit omfattade av trafikplikten där trafikverket ställt krav på en flygning vid lunchtid för transport av testprover till Stockholm, något som trafikverket nu valt att slopa.

– För oss är det en jättebra nyhet då vi i stället kan erbjuda en tidtabell som är mer optimerad till vidareresande från Arlanda. Vi har under längre tid haft påtryckningar och önskemål gällande en tidig morgonavgång från Visby till Arlanda, samt en retur tillbaka till Visby på kvällen, något som inte funnits sedan covid-19s utbrott, säger Emelie Ahlin, Marknadschef Air Leap i ett pressmeddelande.

KOMMENTARER

E-postadressen publiceras inte.

Våra regler är enkla: Håll en god ton. Visa respekt för dem vi skriver om och andra läsare som kommenterar artiklarna. Alla kommentarer modereras av redaktionen.

0 KOMMENTARER ÖPPNA

Prenumerera gratis på Travel News fullmatade nyhetsbrev och få senaste nytt från reseindustrin varje vardag senast klockan 8.