Annons:

Annons:

Distansmöten: snart på väg bort?

Efterfrågan på fysiska möten och konferenser har ökat. Det skriver organisationen Svenska möten i ett pressmeddelande. Maj månad blev en vändpunkt i statistiken. Efterfrågan på fysiska möten, konferenser, kick-offer och utbildningsevenemang ökade med 170 procent den sista veckan i maj, enligt Svenska möten. Organisationen tror att trenden håller i sig. Prognosen för juni är att förfrågningarna hamnar i nivå med 2019.

Även om det finns indikationer på att folk tröttnat på distansmöten så är det svårt att sia om hur stor andel av alla möten som kommer att förbli digitala när alla restriktioner släpps. Dessutom finns det en risk för en fjärde våg i höst. Svenska möten menar ändå att det finns all anledning till en försiktig optimism. 


– Siffrorna talar sitt tydliga språk – nu vill vi träffas igen. Jag är övertygad om att företag och ledare som prioriterar att bygga laget och stärka företagskulturen igen efter en lång tids distansarbete, kommer att ha en fördel gentemot sina konkurrenter, säger Jannis Norén Karras, försäljnings- och affärsutvecklingschef på Svenska Möten.

KOMMENTARER

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Våra regler är enkla: Håll en god ton. Visa respekt för dem vi skriver om och andra läsare som kommenterar artiklarna. Alla kommentarer modereras av redaktionen.

0 KOMMENTARER ÖPPNA
Visitnorway söker en Branschspecialist
Sista ansökningsdag:
1 juli 2021
Senior Sales Operations Agent to Qatar
Sista ansökningsdag:
1 juli 2021

Prenumerera gratis på Travel News fullmatade nyhetsbrev och få senaste nytt från reseindustrin varje vardag senast klockan 8.