Annons:

Annons:

Ny Sälj- och Marknadschef till RestaurangAssistans

Ny Sälj- och Marknadschef till RestaurangAssistans Emelina Lindberg-Filippopoulou är RestaurangAssistans nya Sälj- och Marknadschef. Emelina har en bred bakgrund inom besöksnäringen och mötesindustrin och kommer senast från Parks and Resorts. -Det ska bli otroligt kul att få arbeta med ett så starkt varumärke som RestaurangAssistans och med dess ledande position och unika nisch mot just hotelloch restaurangbranschen. Det är tuffa och utmanande tider nu och efterfrågan på bemanning har historiskt sett alltid ökat efter nedgångar i konjunkturen. Bemanning eller outsourcing är då ett tryggt alternativ som innebär stora kostnadsbesparingar för våra kunder, förenklar vardagen för dem och ger dem rätt personal i rätt tid, säger Emelina i ett pressmeddelande.

Emelinas senaste roll var som Brand Manager på Parks and Resorts som bland annat äger Gröna Lund, Kolmården och Skara Sommarland. Innan dess arbetade hon som event- och affärsutvecklingschef på Egmont Publishing och har en bred bakgrund inom besöksnäringen, mötesindustrin och sälj- och marknadsavdelningar där fokus har varit affärs- och verksamhetsutveckling.
– Efter ett år med pandemi så kommer mycket ha ändrats hos våra kunder vilket även kommer att ställa nya krav på oss som leverantör. Vi har rustat för att möta de kraven och en del i det arbetet var att tillsätta en ny sälj- och marknadschef. Emelina
kommer att kunna ta ett helhetsgrepp för våra tre kontor i Sverige och vi ser fram emot en fin utveckling kommande år, säger Michaela Larsson, vd på
RestaurangAssistans.

Emelina började sin tjänst i januari 2021.

Kommentarer är stängda.

Prenumerera gratis på Travel News fullmatade nyhetsbrev och få senaste nytt från reseindustrin varje vardag senast klockan 8.