Annons:

Annons:

Rekordbeläggning på Elite i Västerås

Hotellmarknaden har utvecklats mycket starkt i både Sverige och Västerås de senaste åren. Här på Elite Stadshotellet i Västerås gjorde vi ett rekordresultat under 2019. - Marknadens efterfrågan har varit riktigt stark under 2019, förklarar Hotelldirektör Cem Gürler. Vi har under flera år satsat på att utveckla både den fysiska produkten med renoveringar och servicenivån. Det har gett resultat med en rekordbeläggning på 73 procent på hotellet. Vi utvecklas dessutom bättre än marknaden och fortsätter ta marknadsandelar, enligt ett pressmeddelande.

Efterfrågan från privatmarknaden är den som växer starkast inom hotellsektorn. Privatekonomiskt har utvecklingen varit mycket gynnsam under senaste 10-årsperioden och detta ser ut att ha stor effekt på konsumenternas beteende.

– Hela samhället genomgår en förändring där det läggs allt mer privata medel på restaurangbesök, SPA, resor mm, säger Cem Gürler. Konsumenterna ställer högre krav på komfort och service och prioriterar detta när de planerar sina resor.

-Vi ser även samma positiva utveckling både inom vår konferensverksamhet som växer urstarkt och på Bishops Arms som har ökat mycket både inom omsättning och resultat.

Elite Stadshotellet Västerås är ett högklassigt hotell i en av Sveriges vackraste byggnader i jugendstil. Hotellet ligger centralt och erbjuder 137 rum med en vacker konferens- och festvåning. Här finns även gastropuben The Bishops Arms, den första i Sverige.

En kommentar

  1. DennSt: This is a pitiful availability for teachers to cialis 10 mg patient directions Grounded all other disconnects are remote - I judge it on a sidelong empty gourd Svara

KOMMENTARER

E-postadressen publiceras inte.

Våra regler är enkla: Håll en god ton. Visa respekt för dem vi skriver om och andra läsare som kommenterar artiklarna. Alla kommentarer modereras av redaktionen.

1 KOMMENTARER ÖPPNA
Detur söker Nordic Sales Director
Sista ansökningsdag:
26 februari 2020