Annons:

Annons:

Riche-ägare PG Nilsson manar till grytprotest mot regeringen

Svenska Brasseriers ägare PG Nilsson, som bland annat driver Riche och Sturehof, uppmanar till protest mot regeringen. I ett inlägg på Facebook skriver krögaren att restaurangpersonal och branschkollegor ska ”skramla med grytor och kastruller utanför sina restauranger” varje dag klockan 15.00. ”Vi gör det i en minut, varken mer eller mindre, och vi fortsätter att göra det tills finansministern ser till att vi får alla de stöd som utlovats”, skriver han i inlägget.

Läs PG:s inlägg här.

2 kommentarer

  1. Erik: Fånigt!. Acceptera vad som gäller istället för att gnälla. Det gör branschfolk i alla andra länder med ännu hårdare restriktioner än vad Sverige har Svara
  2. Martin: Erik, tolkar ditt inlägg som att du inte riktigt har koll på läget. Skillnaden i andra länder är att där har respektive regering dels presenterat ersättning i samma stund som restriktionerna har offentliggjorts, men framför allt så har de också skyndsamt sett till att betala ut pengar till branschen. Det är just den slappa och senfärdiga hanteringen som branschen protesterar mot. Svara

KOMMENTARER

E-postadressen publiceras inte.

Våra regler är enkla: Håll en god ton. Visa respekt för dem vi skriver om och andra läsare som kommenterar artiklarna. Alla kommentarer modereras av redaktionen.

2 KOMMENTARER ÖPPNA

Prenumerera gratis på Travel News fullmatade nyhetsbrev och få senaste nytt från reseindustrin varje vardag senast klockan 8.