Annons:

Annons:

DI: Regeringen och Swedavia hemlighöll Brommarapport

Det statliga flygplatsbolaget Swedavias analys av Bromma flygplats framtid skulle hållas hemlig tills dess att den var klar, enligt en överenskommelse mellan bolaget och regeringen. Det rapporterar DI och hänvisar till minnesanteckningar som tidningen har tagit del av.

I mitten av september släppte Swedavia sin analys, där man bedömde att det inte är ”affärsmässigt hållbart” att driva Bromma flygplats vidare och att flygplatsen därmed bör avvecklas.
Enligt DI var det specifikt det ekonomiska underlaget som skulle hållas hemligt, något som enligt näringsminister Ibrahim Baylan (S) har med affärssekretess att göra.

En kommentar

  1. Anonym: Vad kul det hade varit om man har helt fel i sina beräkningar, och att Bromma istället blommar upp och blir mer attraktivt än någonsin efter Coronakrisen. Vilket faktiskt är möjligt Svara

KOMMENTARER

E-postadressen publiceras inte.

Våra regler är enkla: Håll en god ton. Visa respekt för dem vi skriver om och andra läsare som kommenterar artiklarna. Alla kommentarer modereras av redaktionen.

1 KOMMENTARER ÖPPNA

Prenumerera gratis på Travel News fullmatade nyhetsbrev och få senaste nytt från reseindustrin varje vardag senast klockan 8.