Annons:

Ryanair och Wizz air gasar på Sturup

Både Ryanair och Wizz Air ser fortsatt nya möjligheter på den svenska marknaden och utökar destinationsutbudet från Öresundsregionen och Malmö Airport med nya flyglinjer till Balkanhalvön, enligt ett pressmeddelande.

Det irländska lågprisbolaget Ryanair annonserade nyligen sin återkomst till Malmö Airport efter några års frånvaro. I början av juni återupptar flygbolaget linjen till polska Krakow, följt av en inrikeslinje till Stockholm Arlanda i höst. Nu lanserar man ytterligare en direktlinje inför hösten, denna gång till sin nyöppnade bas i Zagreb, Kroatiens huvudstad.

Också det ungerska lågprisbolaget Wizz Air som i dagsläget flyger till fyra olika länder på Balkanhalvön från Malmö, utökar med ytterligare en destination. Inför sommarsäsongen erbjuder flygbolaget en god helgprodukt till Banja Luka, den näst största staden i Bosnien-Hercegovina efter huvudstaden Sarajevo, vackert beläget vid floden Vrbas i den norra delen av landet. Wizz Air trafikerar för närvarande också Tuzla två gånger i veckan.

Kommentarer är stängda.

Reseproducent/projektledare till Travel Team
Sista ansökningsdag:
15 maj 2024
Clarion Hotel Post söker Food & Beverage Director
Sista ansökningsdag:
28 maj 2024