Annons:

Annons:

Inför TNM2020: ”Jag vill helst träffa IATA”

Tiina Mykkänen är VD på Air Gotland. Hon kommer förstås till Travel News Market på Stockholm Waterfront Congress Center den 5 november. Här berättar hon varför och avslöjar att hon hejar på Finland i hockey-VM och OS.

Varför ska Air Gotland vara med på Travel News Market den 5 november?
Vi är ett nystartat flygbolag som startade i somras, mitt i det kaos som råder i vår bransch. Det här är ett sätt för oss att synas, men också ett sätt att höra hur besöksnäringen resonerar och tänker kring vår gemensamma framtid.
Vem på mässan vill ni helst träffa? 
IATA.
Varför ska man resa med Air Gotland? 
Gotland är en ö. Vi kan inte ta tåget! För att Gotland ska kunna utvecklas måste det finnas möjligheter till snabba kommunikationer till fastlandet, till rimliga priser och med en turtäthet som gör dagsmöten i Mälardalen möjliga. Med oss på marknaden är priserna på flygkommunikationer nu på en nivå Gotland inte sett på flera år, vi är det enda flygbolaget som flyger 7 dagar i veckan. Vi tar ansvar för det gotländska behovet, som den lokala aktör vi är.
Senaste nytt från Air Gotland?
Vi har två färska nyheter: Att vi under september nådde drygt 30 procent marknadsandel på all trafik mellan Gotland och fastlandet och att vi ökar turlistan igen i november (andra gången sen starten den 13/8).
Namn: Tiina Mykkänen
Titel: VD
Familj: Sambo, två utflugna barn och vovve
Bor: I Visby innerstad
Senaste resa: Dec 2019 – mars 2020: USA, Indien, Sri Lanka och Thailand
Reser jag aldrig utan: Mobil och laddare
Favorithotell: Flera, men de har gemensamt att de är ganska små och levererar över förväntan.
Favoritreseapp: Google Maps
Favoritdestination bortom min egen: Palma, Mallorca
Min drömresa: Australien, skulle åkt dit i vintras men p.g.a. bränderna ställde vi om.
Detta vet vi inte om dig: Hejar på Finland i hockey-VM och OS.

KOMMENTARER

E-postadressen publiceras inte.

Våra regler är enkla: Håll en god ton. Visa respekt för dem vi skriver om och andra läsare som kommenterar artiklarna. Alla kommentarer modereras av redaktionen.

0 KOMMENTARER ÖPPNA

Prenumerera gratis på Travel News fullmatade nyhetsbrev och få senaste nytt från reseindustrin varje vardag senast klockan 8.