Annons:

Annons:

Ny projektledare för Travel News Market

Efter fyra framgångsrika år lämnar Andreas Näsman rollen som projektledare för Travel News Market.  - Travel News Market har varit enormt kul att jobba med och att få fylla det tomrum som TUR lämnade efter sig. Jag är öppen för nya uppdrag, en del är på gång, men inget är klart ännu, säger Andréas Näsman.

Travel News Market har på bara fyra år gått från noll till att bli en självklar mötesplats för reseindustrin i Sverige. 2019 års mässa lockade över 250 utställare från hela världen och drog en rekordstor publik. Trots framgången är verksamheten bara i början. Ambitionen framöver är att bredda mässan ytterligare och locka fler gäster från hela Norden och fler företag och destinationer både från Sverige och resten av världen. Men det finns inga planer att gå från grunden en B2B-mässa för reseindustrin. 

– Mässan och hela företaget går nu in i en ny fas där rollen och förutsättningarna som projektledare ändras. Jag vill tacka Andréas Näsman för hans branschkunnande och driv under de fyra mässor vi genomfört tillsammans och vi skiljs som vänner, säger vd Nils Norberg 

Ny projektledare för mässan blir Travel News försäljningschef Jan Berkö. Den rollen kommer att kompletteras med ytterligare en produktionsledare senare i år.

Kommentarer är stängda.

Prenumerera gratis på Travel News fullmatade nyhetsbrev och få senaste nytt från reseindustrin varje vardag senast klockan 8.