Annons:

Annons:

​SkiStar får ny destinationschef i Åre

Efter en gedigen rekryteringsprocess står det nu klart att SkiStars nya destinationschef i Åre heter Sebastian Thomasson. Han tillträder sin tjänst 1 oktober, enligt ett pressmeddelande.

– Jag är väldigt glad över att få förtroendet och möjligheten att nu som ny destinationschef i Åre kunna fortsätta att utveckla destinationen tillsammans med alla fantastiska medarbetare och samarbetspartners, säger Sebastian Thomasson, Åre SkiStars nya destinationschef i ett pressmeddelande.

Sebastian har jobbat för SkiStar i Åre sedan 2000 i diverse roller och under de senaste sju åren som affärsområdeschef för gästrelationer med fokus på skiduthyrning, SkiPass-försäljning, liftvärdar, skidskola och reception. Innan dess hade han en tjänst som affärsområdeschef för SkiStarshop under ett antal år. Han började sin karriär i Åre som skidlärare och SkiPass-försäljare redan 1997, då kan jobbade under vintersäsongen.

– Det känns mycket bra att lämna över stafettpinnen som destinationschef för SkiStar i Åre till Sebastian. Han känner SkiStar och Åre mycket väl och har viktig erfarenhet av gästservice i kombination med drift av en skidanläggning och bra ledarskap, vilket är oerhört viktigt i denna roll, säger Niclas Sjögren Berg, tidigare destinationschef för SkiStar Åre, idag operationell direktör för SkiStar AB i ett pressmeddelande.

KOMMENTARER

E-postadressen publiceras inte.

Våra regler är enkla: Håll en god ton. Visa respekt för dem vi skriver om och andra läsare som kommenterar artiklarna. Alla kommentarer modereras av redaktionen.

0 KOMMENTARER ÖPPNA

Prenumerera gratis på Travel News fullmatade nyhetsbrev och få senaste nytt från reseindustrin varje vardag senast klockan 8.