Annons:

Annons:

Ann O Andersson, ny Chief Commercial Officer på Visit Sweden

Ann O Andersson blir som kommersiell chef ansvarig för att bygga upp en ny enhet inom Visit Sweden, Commercial Offers. Enheten ska ansvara för att på marknadsmässiga villkor erbjuda PR- och marknadsföringsaktiviteter enligt de nya ägarkraven. Enheten ska även ansvara för kommersiella samarbeten och kundrelationer med bolag och intressenter inom såväl internationell som svensk besöksnäring, enligt ett pressmeddelande.

Ann O Andersson har bred och mångårig erfarenhet av internationell och nordisk resenäring ur många olika perspektiv. Hon har bland annat varit ansvarig för resmålsproduktion i resebolaget TUI Nordic och varit en del av TUI-s norska ledningsgrupp och verkat som hotellchef inom internationella hotellkedjor. Som grundare av researrangören Signaturresor har hon utvecklat skräddarsydda resor i premiumsegmentet för både företag och privatpersoner.

– Det är framförallt Anns vana att se affärsmöjligheter och skapa kommersiellt framgångsrika erbjudanden som tillsammans med hennes internationella och nordiska nätverk inom resenäringen och goda kunskap om besöksnäringens förutsättningar, som fått oss att erbjuda henne rollen som Chief Commercial Officer, berättar Ewa Lagerqvist, vd för Visit Sweden i ett pressmeddelande.

Ann O Andersson börjar den 17 augusti och kommer ingå i ledningsgruppen.

– Jag ser verkligen fram emot att bidra till att utveckla den kommersiella verksamheten för att lyfta Sverige som resmål och attrahera fler besökare att uppleva det unika och breda utbud vi har i vårt land, säger Ann O Andersson, blivande Chief Commercial Officer för Visit Sweden i ett pressmeddelande.

4 kommentarer

  1. Lena Pålsson: Grattis!! Äntligen kan det bli ordning på Visit Sweden:) Svara
  2. David Karlsson: Stort grattis Ann och Visit Sweden! Svara
  3. Juanfer: Muchas Felicidades Ann. Svara
  4. Ann O Andersson: Tusen tack! Det skall bli roligt att vara med i detta nya skede i Visit Sweden och tillsammans bygga upp en ny kommersiell enhet med samarbeten både internationellt och med Sveriges besöksnäring. Svara

KOMMENTARER

E-postadressen publiceras inte.

Våra regler är enkla: Håll en god ton. Visa respekt för dem vi skriver om och andra läsare som kommenterar artiklarna. Alla kommentarer modereras av redaktionen.

4 KOMMENTARER ÖPPNA

Prenumerera gratis på Travel News fullmatade nyhetsbrev och få senaste nytt från reseindustrin varje vardag senast klockan 8.