Annons:

Hit reser svenskarna i sommar enligt sökresultaten

I takt med att covid-restriktionerna börjar lätta är svenskarna i full gång att packa inför sommarens semester. Readly har analyserat maj och juni månads sökhistorik som visar att våra nationella semesterresmål ligger i topp även detta år med Gotland på första plats, men även att europeiska resmål har letat sig in på topplistan.

Magasinappen Readly har undersökt vilka resmål som svenskarna är mest nyfikna på inför sommarens semester genom att analysera sökstatistiken för maj och juni månad 2021. De svenska destinationerna Gotland, Öland, Österlen, Höga Kusten och Kalmar har kvalat in på listan, men även soliga europeiska Mallorca och Kroatien.

– Det märks att svenskarna vill ta sig ut och resa igenoch vi ser över lag en ökad sökfrekvens på resmål i jämförelse med samma period förra året. Med tusentals resemagasin ser vi att svenskarna just nu väljer inspiration och information om allt från svenska smultronställen till utländska favoriter, säger Linnéa Aguero, PR- och kommunikationschef på Readly.

Topp 7 mest sökta resmål under maj-juni 2021: 

  1. Gotland
  2. Öland
  3. Österlen
  4. Mallorca
  5. Höga Kusten
  6. Kroatien
  7. Kalmar

Kommentarer är stängda.

Innesäljare till Stockholm Meeting Selection AB
Sista ansökningsdag:
9 maj 2024
Vector Nordic söker operativ VD!
Sista ansökningsdag:
30 april 2024
Konferenssäljare med inriktning utveckling!
Sista ansökningsdag:
1 maj 2024
Reseproducent/projektledare till Travel Team
Sista ansökningsdag:
15 maj 2024
Ticket Privatresor söker Junior Product Manager
Sista ansökningsdag:
9 maj 2024