Annons:

Annons:

Lyxkrogar på knäna: ”Fine dining det man stryker först”

Sedan coronakrisen slog till har flera lyxkrogar fått stänga igen och framtiden är fortsatt mycket oviss för segmentet, menar finkrögaren Anne Thörnström. – Om vi hamnar i en lågkonjunktur är ”fine dining” kanske det man stryker först, säger hon till TT.

Enligt branschorganisationen Visitas vd Jonas Siljhammar är det svårt att säga exakt hur många restauranger som ligger i riskzonen för konkurs när de viktiga kundgrupperna affärsresenärer och utländska turister har uteblivit.
– Men jag befarar, och vet, att vi kommer ha en väldigt tuff höst framför oss, säger han till nyhetsbyrån.

En kommentar

  1. Vc: Och? Vad vill Jonas.. att staten ger ett extra stöd till just fine dining-restaurangerna kanske? Svara

KOMMENTARER

E-postadressen publiceras inte.

Våra regler är enkla: Håll en god ton. Visa respekt för dem vi skriver om och andra läsare som kommenterar artiklarna. Alla kommentarer modereras av redaktionen.

1 KOMMENTARER ÖPPNA

Prenumerera gratis på Travel News fullmatade nyhetsbrev och få senaste nytt från reseindustrin varje vardag senast klockan 8.