Annons:

Lyxkrogar på knäna: ”Fine dining det man stryker först”

Sedan coronakrisen slog till har flera lyxkrogar fått stänga igen och framtiden är fortsatt mycket oviss för segmentet, menar finkrögaren Anne Thörnström. – Om vi hamnar i en lågkonjunktur är ”fine dining” kanske det man stryker först, säger hon till TT.

Enligt branschorganisationen Visitas vd Jonas Siljhammar är det svårt att säga exakt hur många restauranger som ligger i riskzonen för konkurs när de viktiga kundgrupperna affärsresenärer och utländska turister har uteblivit.
– Men jag befarar, och vet, att vi kommer ha en väldigt tuff höst framför oss, säger han till nyhetsbyrån.

En kommentar

  1. Vc: Och? Vad vill Jonas.. att staten ger ett extra stöd till just fine dining-restaurangerna kanske?
Clarion Hotel Post söker Food & Beverage Director
Sista ansökningsdag:
28 maj 2024
Reseproducent/projektledare till Travel Team
Sista ansökningsdag:
15 maj 2024