Annons:

Annons:

Stromma startar city-sightseeing i Visby

Från sommaren 2021 kommer Stromma Sverige att starta sightseeingturer i Visby. Genom etableringen utvecklar Stromma turisterbjudandet ihop med lokala aktörer och runt tio arbetstillfällen skapas på Gotland, enligt ett pressmeddelande.

Med start i juni kommer de välkända röda sightseeingbussarna att synas i Visby och knyta samman olika besöksmål. Bussarna blir så kallade hop on hop off-turer som trafikerar de stora besöksmålen runt Visby, såsom Kneippbyn, ringmuren, färjeterminalen och Lummelunda.

– Vi jobbar nu med ett antal lokala representanter i besöksnäringen i Visby för att skapa en service som passar ihop med andra verksamheter. Vårt mål är att kunna utveckla detta ännu mer framöver, såväl på sommarsäsongen som andra delar av året, säger Oscar Carheden, chef för Strommas sightseeingverksamhet i ett pressmeddelande.

KOMMENTARER

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Våra regler är enkla: Håll en god ton. Visa respekt för dem vi skriver om och andra läsare som kommenterar artiklarna. Alla kommentarer modereras av redaktionen.

0 KOMMENTARER ÖPPNA
Inca Tours söker biljettör
Sista ansökningsdag:
21 maj 2021

Prenumerera gratis på Travel News fullmatade nyhetsbrev och få senaste nytt från reseindustrin varje vardag senast klockan 8.