Annons:

Tegnell varnar: Skidresan kanske måste ställas in

Statsepidemiolog Anders Tegnell varnar för att svenska skidsemestrar kan påverkas i vinter om smittan utvecklas på ett sådant sätt att lokala restriktioner kan behövas.

I en intervju med Aftonbladet säger han att man måste vara beredd på att resor kan behöva ställas in med kort varsel.
– Om utvecklingen uppe i fjällen eller någon annanstans i Sverige blir väldigt extrem, då kan vi behöva göra sånt här även i Sverige.
Anders Tegnell säger att han hoppas att vi slipper sådana åtgärder, och att han tror att det ska gå om alla följer rekommendationerna.

3 kommentarer

  1. Thomas: Gallerior & köpcentrum öppna, nattklubbar öppna, småbåtshamnar öppna, golfbanor öppna, driving range utan en tillstymmelse till social distansering öppna ..... Skidorter, näääää stor risk....
  2. ÅVJ: Social distansering är fortfarande ett personligt ansvar och efter ett besök i Hamburg så är min uppfattning att deras munskydd gör att de inte tar allvarligt på distansering. Att golfbanor och driving range är öppet är väl distansering om något. Du är väl aldrig närmre än 2 m från någon som slår på en golfboll och snacka i bollen kan man väl göra på klubblängds avstånd. Men att hålla nattklubbar öppna och after-ski barer är nog att vara naiv - men fortfarande eget ansvar om man vill delta eller inte
  3. Anonym: ALLT är en stor RISK!! Att inte förstå visar bara på dåligt omdöme. Se hur det ser ut nu ute i världen! Sverige är inte en ensam ö!!
Ticket Privatresor söker Junior Product Manager
Sista ansökningsdag:
9 maj 2024
Konferenssäljare med inriktning utveckling!
Sista ansökningsdag:
1 maj 2024
Reseproducent/projektledare till Travel Team
Sista ansökningsdag:
15 maj 2024
Vector Nordic söker operativ VD!
Sista ansökningsdag:
30 april 2024
Innesäljare till Stockholm Meeting Selection AB
Sista ansökningsdag:
9 maj 2024